Casa de vacanta PremudaPremuda - Insule croate

preț de la LEI 6 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Premuda și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Confortabil, detașat, casă familială pe latura de vest a insulei, într-o livadă de măslini, viță de vie și citrice, cu vedere la mare deschisă și recife. Casa este discret separat, împrejmuită, dotate cu aer condiționat, cu spații foarte plăcut pentru socializare în aer liber și în interior. Casa are doua. La parter sunt doua dormitoare spatioase, baie, living, sala de mese și terasa în aer liber cu punte. La etaj sunt doua dormitoare cu terase, baie. La casa continuă pivniță spațioasă, dotată cu o masă mare, toate aparatele, TV, aer condiționat, vatră. . În casa este o parcare cu trei locuri de parcare. Plaja, restaurante și magazine sunt la o plimbare de 5 minute.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pe insula se poate ajunge cu aripi portante sau cu feribotul. IMPORTANT: Când ajungeți cu mașina este necesar la momentul respectiv pentru a rezerva un loc pe feribot, www. Jadrolinija. hr Pentru a face o rezervare este obligat să plătească 20%, iar restul la sosire. Un depozit de 200 EUR este luată ca o garanție că casa va fi returnat în starea în care a fost primită; depozit în cazul în care condiția este îndeplinită este returnat la plecare.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 500 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Oficiu poştal: 500 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
băutură de bun venit este inclus în preț Pe insula este posibilă călătoria organiziratri la insulele din apropiere (Silba, Olib Pag, Ist ..)
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casa de vacanta Premuda
Nada Martić Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză,
Casa de vacanta Premuda listare a fost vizualizat de 3941 ori de la 05.04.2017.