Apartament BuricaPrimošten - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 1.357 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Primošten și regiunea Regiunii Sibenik!
Descriere detaliata

Apartamentul este situat în Primosten, una dintre cele mai frumoase locuri din Dalmația. Mile de plaje frumoase, apa cristalina și o mulțime de distracție pentru toate vârstele, loc de joaca pentru copii, vă vor încânta de la prima vedere. Apartamentul este de aproximativ 75m2 pe două etezi. Zona de living la parter de 30m2, zona este aer condiționat separat, canapea, masă, bucătărie. Bucataria este complet echipata cu ustensile pentru prepararea si servirea alimentelor pentru aproximativ 8 persoane. Baie la parter, este echipat cu o mașină de spălat, cabină de duș, precum și alte facilități sanitare. La etaj sunt doua dormitoare si o baie. Camerele din est, are un balcon, pat dublu, un pat de o persoană, aer condiționat, built-in dulap, dulapuri noptieră. Cameră în vest, are un pat dublu, și dulap mare. Camera are, de asemenea, aer condiționat. Baia este dotată cu duș și alte instalații sanitare de sprijin. Va punem la dispozitie un loc de parcare în fața casei pentru un vehicul personal. Animale de companie negociabil.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
La oaspeții inițiale de contact pentru a confirma rezervarea plăti 20% din suma totală a rezervării în contul nostru. Restul se plătește la fața locului la sosire. Dinamica clare și diferite de plată de acord cu oaspeții. Sosirea la apartament, după 14, 00 prima zi de rezervare, du-te până la 10, 00 au fost de acord zi. Dacă oaspeții au mai mult de o masina va punem la dispozitie un loc de parcare la un cost suplimentar de parcare locală. Aer condiționat este inclus în preț.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 50 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 300 m
  • Farmacie: 200 m
  • Banca: 300 m
  • Oficiu poştal: 300 m
  • Staţie de gaz: 900 m
  • Staţie de autobuz: 900 m
  • Gară: 65 km
  • Aeroport: 45 km
  • Port: 900 m
  • Activităţi sportive: 900 m
  • Disco club: 2 km
  • Parcul Național: 30 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
În Primošten veți găsi o mulțime de activități pentru copii, tineri și maturi. Mile de plaje frumoase vă permite în timpul zilei găsiți locația ideală pentru înot, a fost o plajă umbrită, ascuns de la vedere, sau plaja insorita plin de activități pentru copii și tineri. În timpul serile de vară, un program cultural și artistic în loc și este distractiv pentru toată lumea, de la discoteci locale, unde aparitii de către diverși artiști, la carnaval de vară și nopți pescarilor. Toată lumea va găsi ceva pentru ei înșiși. Pe malul mării sunt organizate în mod regulat excursii la parcuri naturale din apropiere și stațiuni, iar în sat puteți închiria scutere, bărci, etc .. Primošen iubeste la prima vedere și păstrează întotdeauna se întoarce.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Burica
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Mladá Boleslav, Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Burica, Iulie 2014
Loc frumos

Primošten vom vizita timp de 10 ani. La acest apartament am se întoarce de mai mulți ani. Proprietarii sunt foarte primitoare și de ajutor. Locatie este convenabil, situat într-o zonă liniștită a orașului, în apropiere de plajă și de centrul orașului, lângă magazinul cu produse alimentare. Apartamentul este curat, echipat cu un frigider, mașină de spălat, spațioasă. Primosten este frumos, are farmecul său. Recomandat!

Recomandat pentru : Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Chicago USA, Statele Unite ale Americii
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Burica, Iulie 2015
Șederea noastră se bucură!

Un apartament foarte frumos, într-o locație convenabilă și foarte bine la preț! Este bine merita o vizita! Apartamentul este modern, spatios, curat și foarte confortabil. Acesta este situat într-o zonă foarte frumoasă și o plimbare ușor de tot, dar destul de departe de mulțimile și viața de noapte ocupat să fie liniștită, pe timp de noapte. Orasul este minunat și are multe de oferit. Este o destinație populară pentru un motiv bun, cu lucruri de făcut zi și noapte. Vă recomandăm cu tărie!

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Tirepied, Franța
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Burica, August 2015
Apartament mare!

O mare, în centrul de Primosten, la doar câteva minute de mers pe jos de plajă. Există un supermarket chiar lângă apartament. Am stat acolo cu soțul meu și cei doi copii. Ne-am bucurat de liniștea în seara. Apartamentul are tot ce ai nevoie, iar proprietarii au fost foarte frumos si util. Eu cu siguranta l recomand!

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Ivana Burica Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Gazdele prietenos și discret, vom ajuta și sfătui în orice moment, dar nu vom fi intruziv și enervant.

Apartament Burica listare a fost vizualizat de 13622 ori de la 25.02.2016.