Apartamente JurinoviPrimošten - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 989 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 9 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartments Jurinovi sunt situate în Dolac, la 4 km înainte de Primošten, din direcția Šibenik spre Split. Dolac este o locație liniștită pentru toți oaspeții cărora le place liniștea și nu mulțimea ca în centrul orașului Primošten. Distanta de la mare este de 400 m sau cateva minute de mers pe jos. Plajele sunt la aproximativ 600 m. Drumul care duce la mare este abrupt deoarece suntem situati pe un deal si nu este recomandat oaspetilor carora nu le place mersul pe jos. De asemenea, puteți folosi o mașină pentru a merge la plajă, iar parcarea lângă drum și mare este gratuită. Două apartamente de 45 m2 sunt situate la parter și au vedere la mare.Fiecare apartament are balcon, bucătărie complet utilată, aer condiționat, internet și parcare care nu este la umbră.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Parcarea, aerul conditionat, Wi-fi, taxa turistica si curatenia apartamentului in ultima zi de sejur sunt incluse in pretul rezervarii. Ora recomandată de sosire (check-in) este după ora 14:00, în timp ce check-out (check-out) în ultima zi de ședere trebuie făcut până la ora 10:00. Nu rambursăm avansurile în cazul anulării cazării. Valoarea avansului este de 100 euro.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Politica de anulare
In cazul anularii rezervarii, nu rambursam avansul.
Distante
  • Mare: 400 m
  • Plajă: 500 m
  • Centru: 4 km
  • Alimentara: 1 km
  • Restaurant: 500 m
  • Doctor: 5 km
  • Farmacie: 4 km
  • Banca: 4 km
  • Oficiu poştal: 4 km
  • Staţie de gaz: 4 km
  • Staţie de autobuz: 4 km
  • Gară: 23 km
  • Aeroport: 40 km
  • Port: 5 km
  • Activităţi sportive: 1 km
  • Disco club: 5 km
  • Casino: 4 km
  • Parcul Național: 30 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Aici puteți cumpăra vin local Babić și ulei de măsline de cea mai bună calitate.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Jurinovi
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 9 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Maribor, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Septembrie 2023
Apartament Jurinovi Dolac

Eu și soțul meu am vizitat același apartament pentru al treilea an. Ne place pacea, liniștea și mediul autentic din Dalmația. Până la plajă, coborâm la câteva plaje frumoase. Spațiul de parcare nu este o problemă. Proprietarul este discret și întotdeauna gata să ajute cu sfaturi. Puteți cumpăra ulei de măsline și alte produse de casă de la el. Ne vom întoarce acolo MIRA & Bojan

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Romantici,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Łódź, Polonia
Dezastru (1/5) A rămas în A2+2, August 2023
Evita

„Apartamentul” (deși mai potrivit ar fi să folosim cuvântul nora) nu arată ca în poze. Prima și cea mai puternică impresie - este doar o mare mizerie pentru că nimeni nu o curăță. Începând de la ușa de la intrare, clanțe și podele lipicioase, prin prosoape, pereți nevopsiți de ani de zile, până la jaluzele sparte. Vederea de la fereastră este în principal spre peretele clădirii alăturate, această parte „spre mare” este în mare parte ascunsă de clădirea nou construită. Ușa de intrare în apartament este ușa obișnuită, cea mai ieftină de la Castorama, care cel mult poate împărți camerele, nu apartamentul, de scară. Poți auzi totul și pe toată lumea. Există o epavă a unui Renault 4 în alee și câteva rânduri de pelete de lemn de foc pe coridor. Masacru. Am scăpat de acolo imediat ce am ajuns. Bineînțeles, avansul de 100 de euro s-a risipit, domnul și-a pierdut brusc cumpătul și a decis să nu mai vorbească. Poate că era un loc drăguț, dar probabil cu ani în urmă. Acum fundul și metrul de nămol să fie evitate!

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Raspunde

Stimate domnule Sandwich, ati rezervat un apartament cu 40 euro pe noapte si va asteptati la Radisson Blu pentru care nu aveti bani.V-am asteptat toata ziua,nu ati raspuns la telefon si ati venit dupa-amiaza fara scuze.De la la început, eram suspicioși față de comportamentul tău, sigur că erai sub influența unor droguri sau opiacee, deși nu e problema noastră să invadăm intimitatea oaspeților.Ai plecat în miezul nopții fără să plătești pentru Sedere de 14 nopți și lăsat în urmă o astfel de mizerie, un geam spart, pete roșii pe cearșafuri de la cine știe ce și murdărie pe care am petrecut ore întregi curățăm în spatele tău și asta doar pentru o zi de ședere. Nu returnam avansul de 100 euro pentru ca ai stat o zi plus curatenie, iar in rest regulile sunt ca avansul nu se returneaza in niciun caz, sunt scrise in descrierea si regulile de pe pagina noastra. Încercările dvs. de a stoarce bani de la noi au fost raportate la poliție, iar noi verificăm camerele de securitate din cauza comportamentului dvs. ciudat. Nu putem afecta vederea de la balcon pentru că se construiesc clădiri noi în jurul nostru, dar mai avem un frumos vedere la mare.Apartamentul se curata temeinic si se spala lenjeria de pat.si se calca intr-o spalatorie profesionala. Renault 4 face parte din mai multe mașini care sunt reparate la noi și ne-am ajutat de multe ori oaspeții noștri cu probleme cu mașinile lor.Brichetele sunt stivuite frumos nu pe hol, ci sub scări, ceea ce nu ar trebui să vă deranjeze deloc pentru că este normal sa ne pregatim de iarna.Calitate Nu cred ca usa este importanta sau discutabila pentru ca, repet, nu suntem Radisson Blu, ci un apartament de trei stele. Apartamentele noastre au fost dintotdeauna un loc grozav de vacanta pentru oamenii culti, din pacate oameni ca tine nu merita sa vina la marea noastra.Esti o rusine pentru poporul si tara ta.

Ljubljana, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Jurinovi, August 2018
Dolac, Rtič I / 48, Primošten Burnji

Soțul meu și cu mine am rămas în casa lui Jurinovi pentru prima dată în acest an, dar cu siguranță nu pentru ultima dată! Este perfect pentru nevoile noastre. Este liniștită și liniștită pe timp de noapte, iar în spatele casei există o pistă de mers pe jos. Plaja este frumoasă, apa de mare este limpede de cristal și există și o nuanță sub pini - dacă este necesar ... Apartamentul este spatios, bine amenajat si curat. Host Antonio și familia lui sunt extrem de buni și plăcuți. Ei au vin minunat Babič (specific pentru această zonă) pe care le produc, precum și ulei de măsline foarte bun. Recomandam cu siguranta acest loc, pentru o vacanta placuta, linistita pentru un cuplu sau o familie cu copii - plajele din zona sunt perfecte pentru copiii mici. Vă mulțumim Antonio, Josip & Dragica pentru că ne-a oferit o astfel de vacanță minunată! Ne vedem ani! Brigita & Bine

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Antonio Jurin Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

APARTAMENTE \ Jurin \ Apartamente Sales Manager în afară. Jurin @ gmail. com

Apartamente Jurinovi listare a fost vizualizat de 68256 ori de la 21.09.2017.