Apartamente JurinoviPrimošten - Regiunii Sibenik

Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

apartamente complet echipate și moderne pe care le oferim sunt la doar câteva minute de mers pe jos de plajă. Toate apartamentele au balcoane spațioase, cu vederi superbe la mare. Vila noastra este situat într-un cartier liniștit în satul Dolac, în apropiere de Primosten și este ideal pentru familiile cu copii.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Rezervarile casa noastră se face prin interogări și formularele de pe site-ul nostru oficial. Instrucțiuni suplimentare privind metoda de plată oaspeții vor primi de la noastre Sales Manager Apartments. Suma de rezervare include parcare, aer condiționat, Wi-Fi, taxa turistică și curățarea ultima zi. Momentul ideal de sosire (check-in) este dupa ora 12:00, în timp ce de check-out (check-out) în ultima zi trebuie să fie efectuate la 10: 00th
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
 • Mare: 400 m
 • Plajă: 400 m
 • Centru: 1 km
 • Alimentara: 1.5 km
 • Restaurant: 500 m
 • Doctor: 5 km
 • Farmacie: 4 km
 • Banca: 4 km
 • Oficiu poştal: 4 km
 • Staţie de gaz: 4 km
 • Staţie de autobuz: 3 km
 • Gară: 23 km
 • Aeroport: 40 km
 • Port: 5 km
 • Activităţi sportive: 500 m
 • Disco club: 5 km
 • Casino: 4 km
 • Parcul Național: 30 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Stau în apartamentele noastre este ideal pentru oaspeții care au animale de companie, deoarece suntem animalele de companie. Ca parte a pachetului nostru, de asemenea, disponibile, precum și utilizarea nelimitată a grătarului. În timpul șederii în oaspeții noștri au posibilitatea unică de a încerca băuturi locale care fac parte din tradiția familiei - vin roșu și alb și băuturi de diferite tipuri de fructe. Va oferim si excursii organizate la insulele din apropiere, culturale și situri istorice.
Vizualizare hartă
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
1.05.2018 Trójmiasto, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Ianuarie, 1970
recomanda

Picnic și după o zi mai. Un loc frumos și mai presus de toate liniștit. Plaje la o distanță de 300-400 de metri, există, de asemenea, pub-uri unde puteți mânca cu ușurință în timp ce admirați apusurile de soare. Un loc minunat de relaxat cu copii și animale - am fost aici cu două pisici și nu există nici o problemă sau taxe suplimentare. Există tot ce ne-am nevoie - o bucătărie complet utilată, wifi, televizor, grătar, aer condiționat și în această perioadă trandafiri parfumați la balcon. Pentru a primi un zâmbet și tincturi pentru a încerca. Gazda - foarte plăcută și utilă (am avut o mică problemă cu mașina, dar mecanicul Tata ne-a ajutat instantaneu). Suntem în Croația pentru a treia oară (anterior - Tucepi, Igrane -Seline) și prețul pe care îl plătim pentru aceste momente de tăcere și odihnă este cel mai scăzut, luând în considerare standardele. Există locuri în valoare de odihnă și liniște și vederi, în special Gospa din Loreta (în zi și seara). se află aproape de magazinele principale: consum 10 min ,, tommy 12 și cea mai importantă piață de pește (delicioasă la grătar) 20 min, deci de ce să nu vă mai multumesc pentru ospitalitatea dvs.

Recomandat pentru: Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Robert Stalowa Wola, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Iulie, 2017
poziţia de capital

Este unul dintre acele locuri unde vrea să se întoarcă, am fost acolo deja de 5 ori. Am încercat alte apartamente, dar la acest preț și cu un astfel de standard, nu a fost găsit. gazde foarte frumos și de ajutor. Găzduind camere curate, cu toate facilitățile incluse în preț. Dar, mai presus de toate pace fericită. Am foarte recomanda. În acest an, jad paralizie 6. Cu respect.

Recomandat pentru: Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Basia Leszno, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Iulie, 2017
Excelent!

Un loc minunat pentru cei care apreciază pace și liniște. Apartament situat într-un loc frumos și liniștit, departe de agitația orașului. bază excelentă la Trogir, Split, Sibenik, Krka și Kornati Skradin. În imediata apropiere a mai multor plaje cu afundă în apă. Cele mai cunoscute plaje din Primosten arunca. Camerele curat și ordonat. Complet echipat cu cele necesare. Contactul cu o gazdă mare. Extrem de persoană comunicativă. El vorbește fluent limba poloneză. sfaturi foarte utile și de servire. Mi-ar recomanda cu siguranta!

Recomandat pentru: Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Antonio Jurin
Vorbește:
Croată, Engleză, Cehă, Slovaca, Poloneză, Daneză,
Mai multe despre proprietar

APARTAMENTE \ Jurin \ Apartamente Sales Manager în afară. Jurin @ gmail. com