Apartamente Villa Flora MarisPrivlaka - Regiunea Zadar

preț de la LEI 865 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Privlaka și regiunea Regiunea Zadar!
Descriere detaliata

Casa noastră are 4 apartamente (3 apartamente la primul etaj și unul la parter) potrivite pentru 2 până la 5 persoane. Villa Flora-Maris are o piscină privată cu hidromasaj, de care toți oaspeții se pot bucura zilnic. Există, de asemenea, o grădină mare de grătar lângă piscină. Prin urmare, la umbra plantelor sau a șezlongurilor, puteți regenera complet. Ne aflăm pe o stradă mică, liniștită și înconjurată de câmpuri. Cea mai mare și cea mai apropiată plajă se află la doar 700 de metri. Parcarea este oferită. Apartamentele noastre sunt noi și confortabile. Am depus mult efort pentru a vă face șederea cât mai confortabilă. Și dacă vă lipsește ceva sau aveți nevoie de sfaturi, ne puteți cere întotdeauna și vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Sosire: 14:00 Pleacă: 10:00 Așteptăm cu nerăbdare să ne vedem în curând!
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Oaspeții pot anula gratuit până la 10 zile înainte de sosire. Oaspetele va plăti suma totală în caz de anulare în termen de 10 zile înainte de sosire. Dacă nu apare niciun oaspete, se va percepe suma totală.
Distante
  • Mare: 700 m
  • Plajă: 700 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 500 m
  • Doctor: 600 m
  • Oficiu poştal: 1 km
  • Staţie de gaz: 3 km
  • Staţie de autobuz: 25 km
  • Aeroport: 30 km
  • Port: 25 km
  • Disco club: 5 km
  • Parcul Național: 500 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Acesta este locul potrivit pentru a vă relaxa în pace și liniște, de la muncă stresantă, blocaje de trafic și zgomot. Suntem înconjurați de plaje cu nisip (cele mai multe plaje sunt plaje cu nisip superficial), astfel încât să îl puteți alege pe cel care vă funcționează cel mai bine. Apa de mare este limpede. Și dacă te plictisești să înoți și să stai pe plajă, Zadar (unul dintre cele mai frumoase orașe istorice din Dalmația) este la mai puțin de 20 km distanță, Nin (un oraș medieval cu renumita plajă a reginei și zona de windsurfing) este la 3 km, Zaton 5 km (călărie, mini-golf, scufundări, navigație, tenis) și Vir (cunoscute pentru viața de noapte și străzile aglomerate) sunt la doar 5 km
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Villa Flora Maris
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Moravské Budějovice, Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Villa Flora Maris, Iulie 2018
excelent!

Pentru cei care caută pace la mare Privlaka este un loc ideal. iar în ceea ce privește cazarea, apartamentul Flora este o alegere clară pentru Privlaka. Deși este doar la marginea orașului, dar când nu există nici o vedere la mare, vă va da vedere spre munții magnifici din depărtare. Proprietarii apartamentului sunt foarte frumosi. Prețul cazării este, de asemenea, frumos. Camera era foarte curată și destul de modernă. Trebuie doar să aleg o vacanță pentru câteva zile. Timp de 5 zile nu a existat prea multe pentru a încerca o pistă de ciclism de-a lungul mării, o plimbare în aer liber cu vedere spre mare ...... și pentru a cunoaște orașul și alte oportunități de snorkeling.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea,
Recenzie este tradus din cehă - Arată versiunea originală
Žana Bošnjak Publicitate de la 2018
Vorbește:
Croată, Engleză, Spaniolă,
Mai multe despre proprietar

Suntem o familie mică care se străduiește întotdeauna să facă totul pentru a vă face vacanța cât mai plăcută. Cel puțin unul dintre noi este întotdeauna aici pentru a vă ajuta cu tot ce aveți nevoie. Vă dorim o vacanță de neuitat și sperăm să ne vizitați din nou.

Apartamente Villa Flora Maris listare a fost vizualizat de 28254 ori de la 06.05.2018.