Apartamente ĐurđicaPrivlaka - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.488 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 16 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

În căutarea unui loc de vacanță? Apoi te așteaptă în Privlaka (regiunea Zadar). Va oferim cazare in apartamente de inchiriat, Paarl. Va oferim apartamente cu 3 dormitoare, care au doua dormitoare, bucatarie, baie si living cu o canapea extensibilă și 1 apartamente cu un dormitor au un dormitor, bucatarie, baie si camera de zi. Apartamentele au aer condiționat, o terasă, iar în jurul casei este o grădină mare cu locuri de parcare gratuită pentru toți oaspeții noștri.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru a face o rezervare să fie plătită în avans negociabil si in functie de numarul de zile de ședere. Cazarea este plătit la sosire. ora de sosire ideală este în jur de 14 de ore și merge până la 10 ore
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 300 m
  • Plajă: 300 m
  • Centru: 500 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 400 m
  • Farmacie: 600 m
  • Oficiu poştal: 600 m
  • Staţie de gaz: 5 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaja de beton,
Extra oferta
La sosire veți găsi gazde cordiale cu o băutură de bun venit! Gazda este la dispoziția oaspeților 24 de ore pe zi, pentru toate interogările și nevoile.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Đurđica
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 16 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Nedožery-Brezany , Slovacia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, Iulie 2023
Vacanță grozavă

Multumesc mult pentru cazare. Apartamentul a fost frumos, curat. Mediu linistit, parcare in curte, sezlonguri disponibile in curte, posibilitate de gratar. Copiii se puteau juca în curte. Doamna Ana ne-a primit foarte frumos, a fost mereu disponibilă, a fost foarte drăguță. Am fost foarte mulțumiți de tot. Nu pot decat sa recomand cazarea, nu am nimic de reprosat. Magazine, restaurante in apropiere.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din slovaca - Arată versiunea originală
Ružomberok , Slovacia
Foarte bine (4/5) A rămas în A2+2, Iulie 2023
Vacanţă

Mediul era curat, confortabil, echipamentul a fost suficient pentru cele doua saptamani petrecute la tine.Era putin mai departe de plaja decat ma asteptam, dar macar ne-am plimbat prin zona in fiecare zi in drum spre plaja. Singurul lucru care m-a dezamăgit la această vacanță a fost prezența constantă a țânțarilor seara, nu puteai să stai doar pe terasă sau balcon, toți eram mușcați. Proprietarul a fost mereu la îndemână și foarte prietenos în toate, pentru care îi datorăm foarte multe mulțumiri. Privlaka este potrivit pentru un sejur cu copii sau persoane care nu nu pot înota, datorită intrării treptate în mare. Apa ajunge până la brâu în câțiva metri. În apropiere erau băcănii, restaurante, înghețată, carusele. Ceva pentru toată lumea.

Recomandat pentru : Vacante active, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din slovaca - Arată versiunea originală
Prešov, Slovacia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, Iunie 2023
Tetiana și Kamil

Vă mulțumim frumos pentru o vacanță frumoasă, cazare plăcută cu tot ce ne trebuie să ne simțim grozav! Un mare mulțumire deosebită merge doamnei Ana, care ne-a cazat, a fost mereu la îndemână și bunătatea ei ne-a atins inimile, am fost atât de trist când am plecat! Nu am nimic de reproșat de cazare, primirea oaspeților și o curte mare, posibilitate de grătar, parcare, copiii pot alerga prin curte, noaptea este liniște și poți dormi foarte bine. Doamna Ane, o imbratisare de la copii si de la noi

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din slovaca - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Đurđica Šinković Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Apartamente Đurđica listare a fost vizualizat de 51913 ori de la 18.01.2017.