Apartamente Malora Promajna - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.239 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Promajna și regiunea Regiunea de Split!
Descriere detaliata

Apartamentele complet echipate Malora sunt situate într-o zonă liniștită din Bratuša, la doar 20 de metri de mare. Sunt o alegere excelentă pentru o vacanță liniștită. In apropiere se afla tot ce ai nevoie, restaurant, cafenea, magazin. Plaja cu pietriș este potrivită pentru copii. Toate apartamentele au fie balcon, fie acces la terasa, astfel incat va puteti bucura de aer curat, apus. Casa dispune de parcare proprie. Toate apartamentele sunt dotate cu aer conditionat, internet wireless. Fiecare apartament are o bucătărie utilată.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 20 m
  • Plajă: 70 m
  • Centru: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Aeroport: 70 km
  • Port: 8 km
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
Băutură de bun venit inclusă în preț, depozitare pentru biciclete, posibilitatea de a ajuta la organizarea de excursii - skywalk Biokovo și excursii cu barca cu picnic la Brac, Hvar, Korcula.
Vizualizare hartă
Boris Nikolić Malora Publicitate de la 2020
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Apartamentele noastre sunt o alegere ideală pentru o vacanță la mare. Pacea, marea limpede, o terasă unde te poți bucura de apusul soarelui sunt cu siguranță ceea ce își dorește toată lumea pentru vacanța lor. Ne vedem :)

Apartamente Malora listare a fost vizualizat de 29218 ori de la 28.02.2020.