Apartament ŠtimacPrvić - Insule croate

preț de la LEI 1.855 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartament Stimac oferă cazare confortabilă pentru 4 persoane (fără animale de companie), într-un apartament recent renovat, cu vedere la mare situat la doar 5m de mica insula Prvić, în Prvić Šepurine. Apartament de Stimac este situat la primul etaj al unei noi case de familie, înconjurat de verdeață și de plante mediteraneene. Capacitatea apartamentului este de 4 paturi si este format dintr-un hol, doua dormitoare (unul cu un mic balcon cu vedere la mare), o baie, o bucatarie, sufragerie si living complet utilată și o terasă mare. Apartamentul este cu aer condiționat și toate camerele au vedere la mare. Oaspeții pot folosi grătar și duș în aer liber. Restaurante și magazine sunt situate la aproximativ 300 de metri de apartament. Insula are nici o mașină, fiind o destinație ideală pentru vacanțe de familie. Masina poate fi lăsat în Srima (pe terenul aflat la 800 m distanță de apartament). Parcare este păzită și este situată în curtea casei familiei și să plătească 30 kuna (4 euro) pe zi.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Rezervarea devine valabila prin plata 20% din prețul total, în perioada dorită. Restul urmează să fie plătit la sosire. Pretul include taxa de statiune. Check out până la ora 11, iar sosirea la apartament, după 15 ore.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 10 m
  • Centru: 300 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 300 m
  • Doctor: 500 m
  • Farmacie: 1 km
  • Banca: 1 km
  • Oficiu poştal: 300 m
  • Staţie de gaz: 1 km
  • Staţie de autobuz: 1 km
  • Gară: 6 km
  • Aeroport: 50 km
  • Port: 1 km
  • Disco club: 1 km
  • Casino: 1 km
  • Parcul Național: 15 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Insula este situată aproape de continent și este bine conectat prin linii de feribot (barca Jadrolinije-linii 505 și barca-taxi) și se poate merge pe excursii la locurile din apropiere Vodice, Sibenik, Split, Trogir, Zadar și parcuri naționale Krka și Kornati. Amplasarea apartamentului este aproape de orașul oraș (la 10 minute cu barca) si service-ul bine-cunoscut centru dentar Comuna Dubravica, Zagreb. Șansa de a închiria un caiac de 5 euro = 1 oră
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Štimac
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Radlje ob Dravi, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A4, Iulie 2019
Apartamente Stimac

Cele mai bune vacanțe de până acum. Am fost mulțumiți, adulți și copii. Am fost în vacanță pe o insulă frumoasă la recepția oamenilor minunați. Insula ne-a oferit relaxare, pace și adunare relaxată de familie. Ne-am bucurat de apartamentul ordonat și de ospitalitatea proprietarilor. Ne întoarcem absolut înapoi.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
warszawa, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Štimac, August 2017
Foarte recomandat

A fost o decizie foarte bună să ne petrecem vacanțele în apartamentul Stimac. Am avut un timp minunat în acest loc calm, liniștit și liniștit. Gazdele sunt foarte plăcute și utile. A fost pentru prima oară în sărbătoare că am simțit că ne petrecem vacanța în casa noastră de prieteni buni. Totul despre apartament, precum și gazdele a depășit așteptările noastre.

Recomandat pentru : Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
bruxelles, Belgia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Štimac, Iulie 2017
Zile uluitoare

Am fost atât de fericiți să întâlnim această familie generoasă. Am călătorit foarte mult și vă putem recomanda cu adevărat această adresă: apartamentul este confortabil și bine situat. De pe această insulă, puteți vizita cu ușurință continentul: orașe frumoase și parcuri naționale. Și, bineînțeles, puteți petrece timpul pe această insulă frumoasă fără mașini și mersul pe jos și înotul peste tot. Satele sunt de asemenea foarte drăguțe. Am stat o săptămână în iulie cu cei doi copii ai noștri.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Sonja Štimac Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartament Štimac listare a fost vizualizat de 38474 ori de la 28.07.2014.