Apartamente Leon i ŽanaPrvić - Insule croate

preț de la LEI 1.607 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartament Leon este situat la etajul al treilea al casei, complet echipat, cu vedere la portul de agrement și la insulele Adriatice. Este compus dintr-un dormitor, bucatarie cu living si baie completa. Al doilea apartament este garsoniera Žana primul rând la mare, cu o priveliște frumoasă, o verandă asemănătoare cu o zonă de luat masa și o zonă de plajă, decorată modern cu baie, bucătărie și pat dublu mare. În apropiere se află câteva restaurante, Muzeul Faust Vrančić, oficiul poștal, magazinul și portul de agrement. Insula este un paradis fără mașini și o mare frumoasă și curată. Este posibil să ajungeți pe insulă cu barca de 5 ori pe zi în zilele lucrătoare și de 2 ori pe zi în zilele de duminică și de sărbători. Este posibil să veniți cu barca și din Vodice. Exista si un taxi boat care merge de pe continent, adica din Srima spre insula.La debarcader se poate lasa masina in parcare pentru un pret zilnic de 36 kuna.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
plata în avans de 30 la sută. sosire de la ora 14 și plecare până la ora 10
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 10 m
  • Centru: 10 m
  • Alimentara: 20 m
  • Restaurant: 20 m
  • Doctor: 20 m
  • Oficiu poştal: 10 m
  • Aeroport: 80 km
  • Port: 20 m
  • Parcul Național: 17 km
Tip plajă
Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
O băutură de bun venit este inclusă, precum și o dană gratuită lângă apartament.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Leon i Žana
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Surány, Ungaria
Excelent! (5/5) A rămas în A2+1, Iulie 2021
Cutia zânelor lui Prvic Luka

Am ajuns accidental la Prvić Luka și, de asemenea, la apartamentul Leon în legătură cu accidentul. Nevoile noastre erau să avem apartamentul foarte curat, mic și să avem o terasă cu vedere la mare. Ceea ce ne-a prins cel mai bine a fost balconul francez cu vedere la mare, care cu pereți de sticlă deschizabili este plasat într-un spațiu aerian cu interiorul. Ne-a plăcut că a fost întotdeauna așa de parcă am fi lângă mare, chiar și când am fi fost înăuntru. Chiar și marea furtunoasă, ne-am bucurat din interior. Apartamentul - care este complet utilat: bucătărie utilată, prosoape etc., foarte curat - se află într-o locație perfectă, în port, dar totuși pe o stradă liniștită. Întreaga insulă mică este simbolul liniștii. Dimineața ne-am trezit la clopotul așezării, în timpul zilei, mugetul cicalelor ne înconjura pe insulă, în marea cristalină, în golfurile stâncoase. Gazdele sunt foarte amabile și atente: la sosirea noastră ne-a așteptat o limonadă răcită.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Turistii fara o masina,
Recenzie este tradus din maghiară - Arată versiunea originală
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+1, August 2020
Pace pentru sfârșitul anului

Am petrecut câteva zile relaxate, liniștite, într-un apartament confortabil, ordonat, cu o vedere frumoasă și dragi gazde, care au fost discrete, dar mereu amabile și disponibile și ne-au dat instrucțiuni utile chiar înainte de sosire. Cunoaștem insula de mult timp, iar acest apartament este excelent situat pentru a se bucura de vioiciunea relaxată oferită de ambele locuri de pe insulă, aproape de malul apei, magazine, restaurante ... Cazarea în sine a justificat toate așteptările pe care le-am avut pe baza descrierilor și fotografiilor, camerele sunt de dimensiunea potrivită pentru un cuplu căsătorit cu un copil în vârstă de școală. Toate camerele au tavane înalte și sunt aerisite și nu a fost nevoie de aer condiționat. O fereastră mare dublă franceză deschide o vedere largă și frumoasă la mare și creează impresia unui spațiu exterior în loc de balcon sau terasă. Apartamentul este accesat prin scări interioare, dar la parter există spațiu pentru biciclete și echipamente pe plajă. Categoric de recomandat.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Snježana Mikulandra Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Acum câțiva ani am mers la pensie și am decis să APARTAMENTE am închiriat. Îmi place să lucrez cu oamenii și cred că fac bine mai ales cu turiștii care doresc să viziteze țara noastră frumoasă și insulele noastre. Vorbește în engleză POMALO atât de mult încât putem fi de acord. Sper că veți fi mulțumit de mine și vizita insula.

Apartamente Leon i Žana listare a fost vizualizat de 26442 ori de la 13.10.2017.