Apartamente VickoPrvić - Insule croate

preț de la LEI 1.979 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Prvić și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Închiriem 3 apartamente. Doi au 65m2, iar unul are 125m2, cu o terasă acoperită de 80m2 și una deschisă de 50m2. Apartamentele de 65 m² au 2 dormitoare, baie cu mașină de spălat, balcon, bucătărie, sufragerie, fier de călcat, masă de călcat, uscător de păr, aer condiționat, TV, wi-fi, pătuț pentru copii, scaun de hrănire pentru copii, prosoape proprii, propriul pat lenjerie, plase de țânțari la ferestre, grătar lângă casă. Apartamentul de 125m2 are 3 dormitoare, 2 băi, sufragerie, bucătărie cu mașină de spălat vase și mașină de spălat, TV, wi-fi, pătuț, scaun pentru hrană pentru copii, fier, masă de călcat, uscător de păr, prosoape proprii, lenjerie de pat proprie, propriul tau gratar. Apartamentele sunt situate pe insula Prvić din Šepurine, la 80 m deasupra plajelor de nisip. Fiecare apartament este complet echipat. Oaspeții noștri au posibilitatea de a închiria o barcă Adria 501 pentru excursii de o zi în jurul golfurilor și pentru a descoperi insulele vecine. De asemenea, închiriem un velier de 12m BAVARIA 39 CRUISER cu 3 cabine, 6 1 dane, 2 toalete, TV, șalupă .... (Info. La 098 / 714-454, Vicko)

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Apartamentul dorit este considerat rezervat pentru dvs. în perioada care vi se potrivește (pe care o puteți urmări în calendarul de ocupare) numai după ce ați efectuat o plată de 20% din prețul total în contul pe care, după ce ne-ați contactat, îl trimitem e-mail. Rezervarea este, de asemenea, o plată în avans, care este inclusă în prețul final! Numărul minim de nopți este de 3. Înregistrarea dvs. și a familiei sau a prietenilor TZ, precum și plata restului de chirie pentru întreaga perioadă se face la sosirea în apartament, precum și un depozit de 100 de euro în cazul daunelor, care sunt returnate prin inspecția apartamentului în ziua plecării. Vă rugăm să părăsiți apartamentul în starea în care l-ați găsit. Sosire: De la ora 15:00 Plecare: Până la ora 10:00 Vă dorim un sejur plăcut în casa noastră.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Politica de anulare
Toți pasagerii care trebuie să prezinte un test Covid-19 negativ la întoarcerea în țara lor pot susține testul în Croația. Mai jos sunt informații mai detaliate despre oportunitățile de testare din zona noastră; VODICE; TEST RAPID DE ANTIGEN, punct de testare în orașul Vodice, policlinică Gemeni, preț 250kn, adresă: Obala Vladimira Nazora bb, Vodice, comandarea este necesară la telefon +38522443888, eșantionarea joi și sâmbătă între 9-11h, iar rezultatele sunt gata în aceeași zi în jurul orei 15h. ŠIBENIK; Test PCR, preț 490kn, policlinică Analiza, orașul Šibenik, adresa: Ante Šupuka 10 (parterul centrului de viață al orașului), comanda este obligatorie prin telefon + 38522688888, de luni până vineri, constatarea este gata în aceeași zi. TESTUL RAPID ANTIGEN este gata în 15 minute, preț 150kn.
Distante
  • Mare: 80 m
  • Plajă: 80 m
  • Centru: 500 m
  • Alimentara: 500 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 500 m
  • Farmacie: 1 km
  • Banca: 1 km
  • Oficiu poştal: 500 m
  • Staţie de gaz: 1 km
  • Staţie de autobuz: 1 km
  • Gară: 2 km
  • Aeroport: 50 km
  • Port: 1 km
  • Activităţi sportive: 500 m
  • Disco club: 1 km
  • Casino: 1 km
  • Parcul Național: 15 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Dacă aveți nevoie, v-am pus la dispoziție un loc de parcare în orașul Vodice la un preț de 20kn / zi (3 euro) pe care îl plătiți la sosirea în parcare. Vă vom trimite adresa parcării conform acordului nostru final. Pentru transport către noi, sunați cu barca-taxi Vitić; 091 / 307-8157. În calitate de gazde, vă stăm la dispoziție de la 0 la 24 de ore pentru a vă face vacanța cât mai plăcută și sperăm la satisfacție reciprocă. Fumatul este permis pe balconul apartamentului! Orarul liniei regulate de feribot - JADROLINIJA, care operează de 5 ori pe zi, este: http: // www. linia de vela. hr / docs / default-source / red-plovidbe / 2015/505-vansezona-2015-hr. pdf? sfvrsn = 2 Mulțumesc. :)
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Vicko
Anđelko Kursar Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Spaniolă,
Mai multe despre proprietar

Dragi prieteni, dacă doriți să vedeți mai multe poze și să vă cunoașteți mai bine gazdele, vă rugăm să ne vizitați pe pagina noastră de Facebook: APARTAMENTE VICKO. Sa aveti o zi frumoasa si cele mai bune cuvinte, familia Kursar :)

Apartamente Vicko listare a fost vizualizat de 37785 ori de la 09.03.2014.