Apartament JelenaMimice - Regiunea de Split

preț de la LEI 989 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Un apartament deosebit, diferit pentru tine: apartament unde vă veți simți ca în propria nou, personal, frumos si confortabil apartament de viață. Vei (la 90m2) găsi: cameră confortabilă, luminoasă și spațioasă de living, 3 dormitoare si 2 bai. În plus, un balcon mare cu vedere uimitoare la port locale și la mare. Pentru a plaja nu ai nevoie de mai mult de două sau trei minute de mers pe jos de restaurant și cafenele la doar 10 de metri.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Boravišnja de impozitare este inclus în preț. Pentru rezervari este obligat să plătească un avans de 20% din prețul total. Soldul este plătit în numerar, la sosirea în unitatea de cazare. Ora de sosire Ideal este, după 12:00 și plecare până la ora 10:00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 20 m
  • Centru: 10 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 10 m
  • Doctor: 12 km
  • Farmacie: 12 km
  • Banca: 12 km
  • Oficiu poştal: 200 m
  • Staţie de gaz: 12 km
  • Staţie de autobuz: 100 m
  • Gară: 35 km
  • Aeroport: 40 km
  • Port: 10 km
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
Pretul include o băutură de bun venit și o sticlă de vin local excelent.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Jelena
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Chotomów, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A6, Iulie 2019
misto

Apartament lângă mare, te trezești de pe balconul cu vedere la mare. Un loc minunat și o minunată doamnă Jelena. Locuri pure anul acesta mergem din nou mult și cred că nu va fi ultimul.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Banjaluka, Bosnia și Herțegovina
Excelent! (5/5) A rămas în A6, Iulie 2020
Raiul pe pamant

Am rămas în apartamentul Jelenei de ani buni, anul acesta nu am putut din cauza situației cu virusul Corona. Mimice și apartamentul sunt paradisul nostru pe pământ și ne vom întoarce în fiecare an. Nu există nimic atât de frumos nicăieri în lume. Doar ... Mimoasa noastră ... Și desigur Jelena Îi păstrăm gelos pe noi înșine

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Mimice .... :)

Multumesc Tamara :)

Sosnowiec, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Jelena, August 2015
Foarte recomandat!

Loc minunat, balcon curate și spațioase, mare pe mare! Condiții de viață cu "spirit " - (! Chiar de la 1891) pe rafturile maeștrii literaturii și filosofi. Măști și alte suveniruri proprietari sunt fascinante, iar în același timp, să nu interfereze cu exercitarea liberă de mobilă și aparate. Tehnica casnica de brand nou și de înaltă calitate. Cea mai apropiată plajă este la mai puțin de 20 m, dar alături sunt mai două - mult mai interesant :) lângă restaurant - destul de liniștită și pașnică, absolut nu interfereze cu odihna noastră, cum ar fi port - mic - doar în beneficiul localnicilor. Apartamentul are aer conditionat, în ciuda căldurii folosi doar o singură dată, pentru că aici există o răcoare plăcută, naturală. Bai nu foarte moderne, dar foarte bine întreținute și care funcționează impecabil. Pentru noi totul rece - și în libertate intrare separată neobligatoriu din partea din spate a clădirii. Doamna Jelena este o persoană fermecătoare vorbește fluent engleza, amabil și respectă intimitatea oaspeților săi. Ne-am simtit ca intr-un hotel. Aproximativ 80 de metri de apartament este un stand cu clatite, cartofi prajiti si hamburgeri (preț rezonabil). Deși apartamentul nu are parcare, nici o problema cu parcare publică, va trebui să așteptați un timp și găsește întotdeauna ceva :) Am foarte recomanda. Poze nu reflectă farmecul acestui loc! Aș adăuga că la mare este atât de curat încât balconul puteți viziona de înot de pește în ea.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Jelena Mimica Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană,
Apartament Jelena listare a fost vizualizat de 56188 ori de la 15.02.2015.