Apartament House BjedovBrač Povlja - Insule croate

preț de la LEI 1.730 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Casa Bjedov cu o vedere frumoasă la mare de pe terasa proprie acoperită oferă două dormitoare duble, o bucătărie cu un living și un pat suplimentar pentru două persoane. Bucataria complet utilata are masa si scaune, vase, tacamuri etc., aragaz cu inductie cu cuptor incorporabil, frigider cu congelator, cuptor cu microunde, aparat de cafea, ceainic, toaster, masina de spalat vase, fier de calcat, aer conditionat in living si dormitor nr.1, android tv, radio, internet (WLAN) utilizare gratuită. Casa are o baie cu cabină de duș și toaletă și o toaletă separată cu mașină de spălat. Lenjeria de pat este schimbată săptămânal, cu un prosop mare și unul mic/per persoană pe săptămână. Pretul include taxa de rezidenta.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Sosire si plecare dupa aranjament, dar minim sapte zile. Coordonatele străzii Arizonska 22: 43. 335482, 16. 837032 Model de plată: cont de tranzacție, avans 30% pentru rezervare, restul la sosirea oaspetelui la unitatea de cazare. Dacă aveți un animal de companie, pentru sosire la cerere și o plată separată pe zi. Sosire: de la ora 14, cu excepția zilei de sâmbătă de la ora 16. Ora de plecare: până la ora 10
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 500 m
  • Plajă: 500 m
  • Centru: 100 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 200 m
  • Farmacie: 5 km
  • Oficiu poştal: 300 m
  • Staţie de gaz: 5 km
  • Gară: 6 km
  • Aeroport: 7 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament House Bjedov
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4, August 2022
Apartament Bjedov

Eu și familia mea am stat cu domnul Bjedov și am fost încântați de apartament și de terasa frumoasă. Doamna Bjedov este extrem de ospitalieră și disponibilă pentru orice informații suplimentare. Apartamentul are tot ce ai nevoie pentru o vacanta fara griji. Este superb echipat. O plăcere deosebită este oferită de frumoasa terasa. Povlja este un loc mic liniștit, cu o mare limpede și o plajă mică și dulce. Locul vă oferă tot ce aveți nevoie, un magazin, un restaurant, o pizzerie și o patiserie. Recomandări calde pentru Povlja și apartamentul Bjedov.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
KOČEVJE, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A4, Iulie 2021
Re-vizita sa dovedit a fi decizia corectă

Familia mea și cu mine am stat la Apartman House Bjedov acum trei ani și chiar și atunci am fost preluați de terasă, liniște și accesibilitate la plaje și magazine fără mașini. Așadar, anul acesta am decis să vizităm din nou această unitate și tocmai ne-am confirmat entuziasmul. Unitatea de cazare este curată, ordonată, întreținută în mod regulat și frumos mobilată. Bucătăria are tot ce aveți nevoie pentru a pregăti delicii gourmet. Gazdele sunt foarte prietenoase, accesibile și disponibile pentru orice întrebări. Ne impresionează cel mai mult terasa mare și echipamentele sale (masă mare, leagăn, două șezlonguri, umbrelă de soare, ventilator și perdele pentru a asigura o intimitate și mai mare). Descrierea obiectului, detaliile locației, imaginile și echipamentul sunt prezentate în detaliu în reclamă. Foarte recomandat familiilor cu copii și tuturor celor cărora le place să stea pe terasă seara, ceea ce oferă confort maxim. Marea este curată, plajele sunt amenajate. Există două magazine în oraș unde puteți obține tot ce aveți nevoie și două restaurante și o patiserie. Există multe oportunități pentru plimbări.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Ljiljana Bjedov Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Bine ai venit dragi vizitatori! Bucurați-vă de frumusețea insulei Brac!

Apartament House Bjedov listare a fost vizualizat de 31107 ori de la 13.04.2016.