Apartament MartinaPula - Istria

preț de la LEI 1.115 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Pula și regiunea Istria !
Descriere detaliata

Apartament Martina în apropierea coastei, cald și ospitalier Apartament Martina este mobilat pentru până la 4 persoane. Camera de zi cu TV, Wi-Fi, zonă de relaxare, canapea și zonă de luat masa are o bucătărie deschisă și acces la balcon. Apartamentul are un dormitor cu un pat dublu și o baie. Apartament Martina este la doar câteva sute de metri până la portul Veruda și la diferitele plaje care vă înconjoară. Acestea sunt Rocks de Aur, Verudela, Lungo Mare și multe altele. Apartamentul cald și primit de Martin vă invită să vă lăsați rutina zilnică, griji, stres și somnolență și să vă relaxați ... Bucurați-vă de pace, de mirosul Mediteranei și de seriile de vară calde.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Regulile de cazare Check-in: 16:00 h Check-out: 10:00 h Plata în avans: 20% Depozit de garanție: 120 € rambursabile Max. numărul de oaspeți 4 Animale de companie: este permis Tariful include: TVA, taxa turistică și toate afișate pe pagina principală
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 500 m
  • Plajă: 500 m
  • Centru: 2 km
  • Gară: 3 km
  • Aeroport: 7 km
  • Port: 3 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
O serie de fortărețe din secolul al XIX-lea. atestă importanța orașului Pula ca cel mai important port al marinei austro-ungare. De atunci au fost păstrate multe castele, tunele subterane, barăci, spitale, vile de ofițeri, cimitire navale. Pula este cel mai bine cunoscut pentru arena de gladiatori, magnificul amfiteatru roman din secolul I. Pula este interesant ca un oraș cu arhitectură multiculturală, unde influențele diferitelor stiluri care marchează perioadele istorice importante ale acestui oraș sunt amestecate.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Martina
Adrias Tours Publicitate de la 2018
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Adrias Tours este o agenție de turism online mică, dar cuprinzătoare, cu sediul în Medulin. Specialitatea noastră este că suntem strict specializați exclusiv pentru zona Istria de Sud și tot ce se oferă în acest domeniu.

Apartament Martina listare a fost vizualizat de 9275 ori de la 01.06.2018.