Apartamente Faveria Pula - Istria

preț de la LEI 1.115 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Pula și regiunea Istria !
Descriere detaliata

Apartamente noi în centrul orașului, cu parcare gratuită. Apartamentele sunt spațioase și confortabile. Curtea, grădina și terasa din centrul orașului nu este ceva ușor de găsit și care face apartamentele noastre unice. Arena Pula este la doar 100 de metri și, prin urmare, cartierul este foarte atractiv. Este o experiență specială vara, când se organizează un festival de film sau unul dintre numeroasele concerte ale unor vedete de mare muzică, deoarece atmosfera este resimțită în clădirea în sine. Cartierul se află în centrul orașului și totuși suntem distanțați confortabil de zgomotul nocturn și o vacanță plăcută nu este tulburată.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Înregistrarea începe la 2 p.m. Verificați să dureze până la 10 dimineața. La rezervarea cazării, clientul va plăti un avans de 30% din rezervarea totală, iar restul de 70% cu 30 de zile înainte de sosirea la unitatea de cazare.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Clientul este obligat să plătească 30% din sumă la momentul rezervării, iar restul de 70%, cu 30 de zile înainte de sosire.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Centru: 500 m
  • Alimentara: 20 m
  • Restaurant: 50 m
  • Staţie de autobuz: 600 m
  • Gară: 1 km
  • Aeroport: 6 km
  • Port: 300 m
  • Disco club: 800 m
  • Parcul Național: 8 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Posibilitatea transportului de la aeroport.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Faveria
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Rudolstetten, Elveția
Excelent! (5/5) A rămas în Studio+1, Iunie 2020
Apartament excelent într-o locație bună

Soția mea și cu mine am fost în Pula și acest apartament este într-o locație fantastică, aproximativ 4 minute. din amfiteatru. Apartamentul este foarte nou, frumos decorat și mare. Am putea parca mașina în curte. Va veni din nou în acest apartament.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Feđa Filipović Publicitate de la 2020
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Este datoria mea să vă salut. Sunt la dispoziția ta și te voi ajuta cât pot. Vorbesc engleza și germana, îmi place să călătoresc și voi încerca să te fac să te simți confortabil și mulțumit în timpul șederii tale. Dacă aveți alte întrebări, nu ezitați să puneți. De asemenea, ne puteți urmări pe pagina noastră de facebook pentru mai multe informații și reduceri.

Apartamente Faveria listare a fost vizualizat de 7365 ori de la 02.02.2020.