Apartamente KlaudijaPula - Istria

preț de la LEI 1.363 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentele moderne și frumos echipate sunt situate într-o casă familială într-o zonă liniștită din Pula, în așezarea Veruda Porat. Marina Veruda este la 400 m. In imediata apropiere a apartamentului se afla piata, restaurant, pizzerie, cafenele. Stația de autobuz se află la 300 m. În stațiunea turistică Verudela, care se află la aproximativ 1000 m de casă, puteți găsi diverse facilități sportive.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
La efectuarea unei rezervări este necesară o plată în avans de 30% din prețul convenit. Sosirea la apartamente este posibilă după ora 15:00, iar plecarea până la ora 10:00. Utilizarea aerului condiționat este inclusă în preț. Prețul pentru animalele de companie este de 10 EUR pe zi. Animalele de companie trebuie anunțate și nu trebuie lăsate singure în apartament. Depozitul de garanție se ridică la 150 €, lăsat la sosire și returnat oaspeților în ziua plecării, după verificarea apartamentului. Curățarea apartamentului va fi taxată cu 50 EUR dacă oaspeții părăsesc apartamentul foarte murdar. Notă: nu există nicio rambursare a avansului. Regulamentul privind protecția datelor cu caracter personal: Datorită legislației Republicii Croația (înregistrarea în sistemul eVisitor), toți oaspeții sunt obligați să lase datele personale la rezervarea cazării sau la sosirea la unitatea de cazare.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Politica de anulare
Plată în avans: Nu există nicio returnare a plății în avans plătite.
Distante
  • Mare: 400 m
  • Plajă: 1 km
  • Centru: 2 km
  • Alimentara: 20 m
  • Restaurant: 50 m
  • Doctor: 1 km
  • Farmacie: 1 km
  • Banca: 1 km
  • Oficiu poştal: 1 km
  • Staţie de gaz: 1 km
  • Staţie de autobuz: 3 km
  • Gară: 3 km
  • Aeroport: 10 km
  • Port: 400 m
  • Activităţi sportive: 1 km
  • Disco club: 1 km
  • Casino: 1 km
  • Parcul Național: 9 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Îi întâmpinăm pe toți oaspeții noștri cu o băutură de bun venit la sosire, iar la plecare, toți oaspeții primesc un mic cadou surpriză. Dragi oaspeți, dacă doriți să închiriați o barcă sau o barcă cu motor, dacă doriți să cunoașteți Parcul Natural Kamenjak mergând într-o excursie din Premantura, sau dacă doriți să vă scufundați în adâncuri și să explorați frumusețea mării noastre ca precum și numeroase epave cu ajutorul instructorilor de scufundări la Scuba Libre Diving Center din Premantura, vă putem ajuta cu rezervarea. De asemenea, vă putem recomanda și ajuta să rezervați numeroase excursii, de exemplu excursii cu barca în Parcul Național Brijune, excursii cu barca la Rovinj, Lim și Sv. Katerina, pește-picnic.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Klaudija
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Vážany, Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Klaudija, Iulie 2018
vacanță

Nu pot decât să recomand această cazare. Foarte prietenos acasă, apartament curat și pentru nefumători. Multumesc pentru vacanta frumoasa am fost foarte multumiti si multumita lui Mr.Julian.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Persoane cu handicap, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din cehă - Arată versiunea originală
Milano, Italia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Klaudija, August 2015
Vacanta minunata!

Eu si familia mea a rămas timp de două săptămâni în luna august intr-unul din apartamente Klaudija și într-adevăr sa bucurat! Descrierea în lista de apartament și a serviciilor oferite de proprietari reflectă pe deplin ceea ce veți găsi în această familie stau, care își rezervă Camere disponibile lor, curtoazie și discreție. Apartamentul este dotat cu tot ce ai nevoie, de la lenjerie de pat, bucatarie si baie, săpun în baie și chiar feluri de mâncare în bucătărie! Apartament bine întreținute, foarte curat si plin de mici detalii care fac sens o atenție deosebită oaspeților. Întâmpinați de proprietarul la sosirea noastră, cu un aperitiv delicios local pentru a ne și suc pentru copiii mei, soția lui pe tot parcursul sejurului lor a fost activ cu prăjituri delicioase de casă ..... Pe scurt, am sfătui pe toți să rămână în aceste locuri de cazare, care sunt, printre altele, într-o poziție strategică în Pula: aproape de mare, la 2 km de centru, dar departe de confuzie, deoarece situat într-o zonă rezidențială, la câțiva kilometri de numeroase orașe de pe litoral de Istria ( Rovinj 20 min. conduce, Parcul Natural Kamenjak la 15 min,). Vă mulțumim Klaudija și Giuliano pentru primirea .... au facut sa ne simtim parte din familia lor! Alessandra

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din italiană - Arată versiunea originală
Golubinka Crevatin Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Stimati oaspeti, bun venit la apartamentele noastre!

Apartamente Klaudija listare a fost vizualizat de 67344 ori de la 03.07.2014.