Apartamente FranciskaRab - Insule croate

preț de la LEI 865 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Rab și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

apartamente și camere complet mobilate în casă privată de mare, Insula Barbat, Rab. Casa este situată la 50 de metri de mare, în centrul orașului, unde există restaurante, baruri și alte diverse facilități. Plaja este de nisip și potrivit pentru copii. De la locul Barbat la orașul vechi Rab se întinde frumos promenada de pe faleza.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 50 m
  • Plajă: 50 m
  • Centru: 4 km
  • Alimentara: 800 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 4 km
  • Farmacie: 4 km
  • Banca: 4 km
  • Oficiu poştal: 4 km
  • Staţie de gaz: 1 km
  • Staţie de autobuz: 100 m
  • Activităţi sportive: 50 m
  • Disco club: 1 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis,
Extra oferta
Băutură de bun venit inclus în preț. Va oferim o dană pentru nave. Este recomandat clienților noștri și să le informeze despre cele mai bune plaje, cele mai bune restiranima, cele mai interesante excursii și evenimente de pe insula Rab.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Franciska
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Vienna, Austria
Excelent! (5/5) A rămas în Studio, August 2015
Ar fi cu siguranta vacanta recommend.Great!

Apartament studio cu balcon doar câteva secunde de la plajă. Apartamentul a avut tot ceea ce avem nevoie pentru sejurul nostru. Au existat unele restaurante locale frumoase în câțiva pași și un supermarket chiar pe drum. Mama și bunica lui Vera ne-a dat o primire frumoasă și ne-a întâmpinat în fiecare noapte cu Rakija, smochine proaspete și chiar prăjituri de casă. Acesta a fost caldura si prietenie, care a făcut șederea noastră atât de special lor. Ar recomanda cu siguranta. Mare vacanta! Multumesc foarte mult!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
munich, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, Septembrie 2015
Cel mai bun de cazare pe Rab!

Francisca și Jadranka au fost gazde minunate! Ne ajută cu sfaturi, hărți și tot ceea ce, nu am putea avea dorinta pentru o prima vizita mai bună a Insula Rab. Apartamentul este modern, foarte curate și spațioase, cu paturi foarte bune și tot ce aveam nevoie. Plaja este foarte aproape si poti sa te duci oriunde în câteva minute. Vă mulțumesc din nou pentru acele vacanțe uimitoare!

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
apartmani rab Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană, Slovenă,
Mai multe despre proprietar

Familia mea și cu mine avem de ani de zile se ocupă de turism și atrage vizitatori din intreaga lume lumânări. Mama și bak avea grijă de oaspeții și eu sunt responsabil de promovarea și rezervare. Oaspeții noștri pristum este foarte deschis, le oferim cazare in casa noastră privată de mare. În plus față de închirierea de apartamente și camere, vă puteți aștepta la o primire călduroasă și o mulțime de sfaturi!

Apartamente Franciska listare a fost vizualizat de 31991 ori de la 21.02.2014.