Apartamente Frigo ArbaRab - Insule croate

preț de la LEI 0 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Rab și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Casa noastră este situată într-o locație liniștită și atractivă în Barbat, pe insula Rab. Există două apartamente, care sunt situate la etajul al doilea al casei, cu o vedere frumoasă la mare și orașul vechi și patru turnuri. Ne sunt situate la doar o plimbare de zece minute de orașul vechi. În imediata apropiere a hotelului oferă o varietate de activități și de divertisment. În plus față de toți oaspeții noștri ne-am asigurat de parcare.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Rezervarea este posibilă cu plata în avans în valoare de 30%, iar restul este plătit în cele din urmă. Toți oaspeții trebuie să facă 10 de ore pentru a părăsi apartamentul până când este posibil, intrarea numai după 12 ore.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Centru: 90 m
  • Restaurant: 600 m
  • Farmacie: 500 m
  • Oficiu poştal: 400 m
  • Staţie de autobuz: 13 km
  • Aeroport: 400 m
  • Activităţi sportive: 600 m
  • Casino: 4 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Toți oaspeții noștri sunt fericiți să-și onoreze o băutură de bun venit. Pentru sejururi mai mult de 8 zile organizează socializare cu cina și băuturi și plimbare cu barca. natură În plus, oferim vin local, diverse tipuri de coniac și ulei de măsline.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Frigo Arba
Biserka Pende Publicitate de la 2018
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană, Slovenă,
Mai multe despre proprietar

Sunt Biserka, de profesie sunt economist, dar, de asemenea, potențialul gazdei. Am închiriat de peste 25 de ani și am încercat pentru a obține toți oaspeții mei se simt acasă. De aceea, am o mulțime de vizitatori care vin în fiecare an vin înapoi și pentru mine aceasta este cea mai mare recompensă pentru că atunci știu că am fost în măsură să realizeze nu numai de afaceri de succes, dar, de asemenea, personal.

Apartamente Frigo Arba listare a fost vizualizat de 7965 ori de la 30.01.2018.