Apartament CamiRabac - Istria

preț de la LEI 1.780 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Rabac și regiunea Istria !
Descriere detaliata

Modern si nou apartament cu vedere la moreSmješten în Rabac de sus, chiar la capătul străzii, departe de mulțimile de vară sa bucurat de un fel de pace. Ce apartamentul nostru face unic este poziția care permite a se bucura de soare și de a se vedea, și de vegetație verde și păsări cântec provenind din copaci din apropiere.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
În momentul rezervării, este necesar să se facă un depozit în valoare de 30% din total, restul se plătește la sosirea la App. Check-in: după 14 00th Check out: până la 10 00th
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 1 km
  • Plajă: 1 km
  • Centru: 1.2 km
  • Alimentara: 600 m
  • Restaurant: 100 m
  • Farmacie: 1.2 km
  • Staţie de gaz: 1.5 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
O primire călduroasă oaspeților noștri dorim cu cocktail de casă, gogosi de casă și fructe de sezon din grădină și nucile.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Cami
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Marki, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Cami, Iunie 2017
vacanță de familie

Ca nu cumva să scrie a doua oară, pot confirma tot ce este scris în primul aviz. Apartament de pe stradă într-o clădire de pe deal. Vedere frumoasă. Vă recomandăm plaja accesibilă cu mașina (parcare mare pe plajă, în iulie 2017 3 Kune pe oră), deoarece abordarea sus este destul de lungă și obositoare, la temperatură înaltă (decât dacă doriți). Merită văzut chiar lângă vechiul Labin Rabac. Vă mulțumim pentru cald bun venit și gogoși gustoase mesajul de întâmpinare.

Recomandat pentru : Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Rabac, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Cami, August 2015
Vacanta mare familie!

Daca te intrebi unde să meargă pe o vacanta de familie - indiciu - RABAC în Croația și RABAC răsfățați-vă în Emanuela in Apartament CAMI! Am petrecut o săptămână (4 pers familie - doi copii și părinți). Trăim într-o cladire nou construita, cu toate facilitățile necesare în viața de zi cu zi (un frigider mare, gaz - cuptor electric, toaster, filtru de cafea, mașină de spălat, fier de călcat, masă de călcat, suport de uscare, aspirator, TV, WiFi, electric BBQ și dacă ceva lipsește, este pentru că am uitat să adăugați). Apartament dotate cu mobilier modern și de bun gust, prosoape, lenjerie de pat (cu fețe de pernă suplimentare și pilote). Curat și plăcut. Punctul de vedere al golfului de pe terasa imensa (pe care se afla canapea: canapea de masă și două scaune) este uluitoare! Înainte de a construi o parcare gratuită, la nivel! Bay Rabac - frumoase plaje Multe a alege de la și atracții, cum ar fi croaziere la insulele, de apa, scufundari, etc. etc. Around 3 km - Labin vechi oraș frumos (și de modul în care Lidl și alte supermarket-uri;). 80 km - Istralandia - mai tare parc de apă !!. Mi-ar recomanda acest loc extrem de, mai ales pentru familiile cu copii. Un punct de plecare ar fi sigur de a lăsa Apartament CAMI. Vă mulțumim Emmanuel!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Emanuela T.P. Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană,
Apartament Cami listare a fost vizualizat de 35913 ori de la 18.11.2014.