Apartament DidaRažanac - Regiunea Zadar

preț de la LEI 990 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Ražanac și regiunea Regiunea Zadar!
Descriere detaliata

Cu o mulțime de dragoste încorporată, apartamentul DIDA (2 2) este un apartament nou construit în 2016 și oferă un colț de vacanță intim, în care familia ta se va simți ca în casa ta. Acesta este situat la primul etaj al unei case familiale și are două nivele de caracter. Se compune din etajul inferior, cu living, bucătărie și baie, iar galeria superioară la mansardă cu un pat dublu de 160 x 210 cm cu elemente de depozitare a hainelor. De la etajul superior există un balcon de 4 m2 pe care este un set de canapele frumos. Bucătăria este complet echipată cu aparate electrice de gătit cu un set complet de ustensile de gătit și ustensile de masă. În camera de zi există două locuri cu trei locuri, dintre care una se întinde și servește pentru a dormi doi oameni. Apartamentul are, de asemenea, un pat suplimentar pentru copii, precum și un scaun pentru hrănire pentru copii. Apartamentul este complet aer conditionat, internetul este disponibil prin WI-FI, TV LED 102 cm cu canale satelit si interne. Apartamentul are o terasă mare de 20 m2.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Ora sosirii 12: 00-13: 00 ore. Timpul de plecare până la ora 10:30. Rezervarea obligatorie de e-mail pentru a se potrivi cu calendarul de disponibilitate. Plata prin tranzacție bancară.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 60 m
  • Plajă: 80 m
  • Centru: 80 m
  • Alimentara: 80 m
  • Restaurant: 80 m
  • Doctor: 200 m
  • Farmacie: 80 m
  • Oficiu poştal: 100 m
  • Aeroport: 35 km
  • Parcul Național: 25 km
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
APARTAMENTUL LUKA 4 2 este de 65 de metri pătrați și este situat la primul etaj. La primul etaj există o bucătărie și o cameră de zi, o baie mai mare și un dormitor matrimonial. Bucătăria și sufrageria cuprind o zonă cu o masă și scaune de 6 persoane și sunt dotate cu aer condiționat. Există, de asemenea, un TV prin satelit (82 cm) și o canapea extensibilă de 180x200. Bucătăria este nouă și dotată cu aparate de uz casnic: aragaz, cuptor, plită, aragaz, prăjitor de pâine, cuptor cu microunde, frigider. Baia este mare și are un duș, toaletă și chiuvetă. La același etaj există o cameră principală, care este dotată cu 180200 de pat dublu, noptiere, dulap și fereastra de pe acoperiș. La parter există o scară modernă, în care camera cu aer condiționat are un pat 160x200 și o toaletă și un balcon.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Dida
Marina Miočić-Hamidović Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Stimati vizitatori, suntem o mică familie fericită, care este amenajat un apartament cu dragoste in care vei gasi tot ce ai nevoie pentru o vacanță plăcută. Apropierea de mare și prietenos poporul încă o dată se va întoarce la Ražanac noastră. Bine ai venit ...

Apartament Dida listare a fost vizualizat de 25965 ori de la 28.06.2016.