Apartament Kuća MiletićRažanac - Regiunea Zadar

preț de la LEI 2.971 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Ražanac și regiunea Regiunea Zadar!
Descriere detaliata

chirie un etaj întreg într-un mic sat de lângă Zadar, mai exact Rtina Miletici. Locul micul nostru favorizeaza adevarata oaza de liniste si familiile cu copii care doresc pacea și apusuri de soare frumoase. Unitatea noastra dispune de 3 camere confortabile, cu paturi duble și o canapea. Fiecare cameră are aer condiționat, Wi-Fi și mini-frigider. Fiecare cameră are vedere la mare situat la doar 30 de metri de casa. Plajele sunt de tip nisip ca fiind destul de favorabile pentru generațiile mai tinere. Unitatea noastra are o multime de parcare si gratar pe plaja, care necesită un confort suplimentar de drag oaspetele nostru. Animalele de companie sunt binevenite. Restaurante sunt doar 50 până la 30 de metri de casă, magazin de 200 de metri în 5 minute de mers pe jos. Sperăm să vă bucurați și nu cu noi pentru a petrece o vacanta de neuitat pe care le garantam.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Condiții generale de plată merge negociat pe care o vom aranja prin e-mail.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 30 m
  • Plajă: 20 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 20 m
  • Doctor: 3 km
  • Farmacie: 3 km
  • Oficiu poştal: 3 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis,
Extra oferta
La sosirea, noi oferim o băutură de bun venit, care va fi de așteptare pentru tine în frigider ca imediat după ori svježenje. E un copil care este oferit numai pentru oaspeții noștri și așa cum am menționat mai înainte pe plajă barbecuing.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Kuća Miletić
Ive Miletić Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartament Kuća Miletić listare a fost vizualizat de 9408 ori de la 26.05.2016.