Apartamente CiprijanRažanac - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.607 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Ražanac și regiunea Regiunea Zadar!
Descriere detaliata

Am inchiriat apartamente cu 4 camere de 100 m2 in Ražancac, cu vedere la mare. Apartamentele sunt foarte potrivite pentru două familii sau una mai mare - au 2 dormitoare cu paturi duble și una cu 2 paturi de o persoană, un living cu canapea extensibilă pentru 2 persoane - numărul total de persoane 6 plus 2. Există 2 băi separate cu cabine de duș și bucătărie complet utilată. Cu două balcoane spațioase puteți folosi o terasă cu grătar cu grătar, parcare securizată, animale de companie sunt permise. Având în vedere că am construit această casă pentru familia noastră, dorim ca oaspeții noștri să se simtă ca acasă și să aibă tot ce au nevoie pentru o vacanță plăcută. Ražanac este un loc liniștit la poalele Velebitului, la numai 20 de kilometri distanță de Zadar, la 15 minute de mers cu câteva golfuri ascunse, plaje curate și mare.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru a confirma rezervarea, contul bancar al proprietarului trebuie plătit de către proprietar în limita maximă de 30% din prețul de închiriere. Plata sumelor rămase (suma totală redusă cu plata în avans) se face atunci când apartamentul este preluat. Check-in de la ora 14:00, check-out până la ora 10:00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 700 m
  • Plajă: 700 m
  • Centru: 700 m
  • Alimentara: 700 m
  • Restaurant: 700 m
  • Doctor: 700 m
  • Farmacie: 700 m
  • Oficiu poştal: 700 m
  • Staţie de autobuz: 25 km
  • Gară: 25 km
  • Aeroport: 30 km
  • Activităţi sportive: 700 m
  • Parcul Național: 40 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Ciprijan
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 14 opinii
Zagreb , Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A6+2, Iulie 2021
Vino și relaxează-te

Încercăm să sortăm impresiile după o vacanță minunată petrecută alături de familia Ciprijan. În primul rând aș pune amabilitatea și ospitalitatea gazdelor noastre, oameni minunați și calzi care ne-au făcut șederea în apartamentul lor frumos și curat și mai plăcut. Apartamentul este spațios, luminos și confortabil de ședere, dotat superb cu toate dispozitivele care vă fac viața mai ușoară. Ražanac în sine, dacă veniți cu familia, acesta este exact locul de care aveți nevoie: mare curată, plaje frumoase și o promenadă frumos amenajată. În sat există o biserică, mai multe cafenele, farmacie, magazine, măcelar, Tisak. Desigur, copiii nu sunt uitați cu un mic parc și un mic loc de joacă pentru fotbalul interior. Liniște, liniște, o priveliște incredibilă asupra Velebit înotând în mare și căldura dragilor noștri gazde Cyprian au făcut ca vacanța noastră să fie perfectă ...

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Warsaw, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Ciprijan, Iulie 2018
Apartament superb

Ne-am bucurat de șederea noastră la apartamentul lui Branko. Locul a fost foarte curat, nou și complet echipat. Apartamentul era spațios și confortabil. Ne petrecem seara în grădină. O vedere a mării și a munților era splendidă. Gazdele nostri (Branko și Danijela) au fost foarte utile și uimitor de prietenoși. Casa este situată în partea liniștită a satului. Locul este încântător. Vă mulțumim pentru o vacanță minunată.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
PIANORO, Italia
Excelent! (5/5) A rămas în A6+2, Ianuarie 1970
Vacanțe în Razanac

Am fost oaspeți, în apartamentul din Razanac. Cu familia Branko Ciprijan. Gazdele sunt oameni excepționali. Sunt disponibile pentru oricare dintre solicitările noastre. Apartamentul este foarte frumos și mai presus de toate foarte curat. Există tot ce aveți nevoie pentru a trece unul confortabil. Daniela, fiica lui Branko Ciprijan, și super. Multumesc pentru tot ceea ce esti fantastic, chiar super.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din italiană - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Branko Ciprijan Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente Ciprijan listare a fost vizualizat de 41170 ori de la 03.05.2014.