Apartamente Haus KatarinaRažanac - Regiunea Zadar

preț de la LEI 741 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Ražanac și regiunea Regiunea Zadar!
Descriere detaliata

Casa de Katarina este situat în micul sat pescăresc Miletici, între orașul Zadar și insula. Acesta are două mari apartament renovat, cu vedere la mare. Casa are o terasă unde oaspeții pot sta și spațiu verde, în cazul în care copiii se pot juca. Parcarea este asigurata de casa. Plaja este la 30 de metri de casă. Cu pietriș este, de asemenea, foarte potrivit pentru copii.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Taxă nu este inclus. plata în avans este necesar de 30% din total. Soldul se plătește în numerar, la sosire. Timpul de intrare in apartament pe 30 12 Check out până la 10 ore.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 40 m
  • Plajă: 40 m
  • Alimentara: 3 km
  • Restaurant: 20 m
  • Doctor: 5 km
  • Farmacie: 5 km
  • Banca: 25 km
  • Oficiu poştal: 5 km
  • Staţie de gaz: 25 km
  • Staţie de autobuz: 25 km
  • Gară: 25 km
  • Aeroport: 50 km
  • Port: 50 m
  • Disco club: 25 km
  • Casino: 25 km
  • Parcul Național: 50 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Fiecare oaspete va oferim o băutură de bun venit. În timpul șederii lor pot degusta vinuri și băuturi spirtoase din podgorii și legumele din grădina noastră.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Haus Katarina
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Đurđenovac, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4, August 2019
Un loc minunat de liniște pentru odihnă!

Am avut o vacanță minunată! Liniște și liniște, plajele nu sunt aglomerate, ci doar ceva frumos. Cazarea simplă este creată pentru plăcere. Curățenia este zeciuială pură, curățenie, totul este așa cum trebuie, proprietarii apartamentului de dorit. Plaja este literalmente la câțiva pași de apartament, pietriș frumos și ordonat. Vedere frumoasă din apartament spre mare, pace și liniște, bunăstare. La cererea noastră, proprietarii au fost acolo, rezolvați imediat. Ne-a plăcut foarte mult, dacă este noroc și sănătate, ne vedem anul viitor! Vă mulțumim!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Zory, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Haus Katarina, Septembrie 2018
Teresa, Polonia, sejur de la 1 09.2018

Ne-am întors și sunt dornic să împărtășesc impresiile mele de a rămâne aici. Am fost un grup de 8 persoane, am luat ambele apartamente. Deja la intrare ne-a făcut să ne simțim gustați și practice, echipamentul apartamentelor și curățenia impecabilă. Fotografiile nu reflectă pe deplin cum este. Credeți că este mult mai bine. În apartamentul mai mare există două băi. Una este în dormitor cu acces la terasă. Într-un cuvânt, minunat. Dar acestea sunt lucruri materiale. Clima este creată de oameni și de gazde. sunt reci, foarte util cu o inimă pe palma mâinii tale. Ljubica, ești o minunată tinereță, iar părinții tăi sunt minunați. Vă mulțumesc foarte mult pentru această sărbătoare. Când vine vorba de plaje, este într-adevăr foarte aproape și pietriș, un loc frumos pentru familiile cu copii. În septembrie, puțini oameni, calm. Orașul în sine este mic, cu un bar pe plajă și două restaurante, al treilea la câteva minute pe jos, dar la magazin 3 kilometri. Un loc pentru cei cărora le place o vacanță liniștită. Suntem foarte mulțumiți de sărbătorile și vă recomandăm apartamentele prietenilor dvs., deoarece prețul nu este cu atât mai mult pentru atât. Ljubica Katarina Szymon hvala lipa 😁😁

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Budapest, Ungaria
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Haus Katarina, August 2017
Locul fantastic, gazdele fantastice

Ne place acest apartament. Am mai petrecut o vacanță aici de mai multe ori și am fost întotdeauna total mulțumiți. Apartamentul este curat, are o priveliste uimitoare asupra marii, doua dintre toate (camere, bai, terasa, etc), deci este perfect pentru familii sau prieteni care merg in vacanta. Este aproape de mare, plaja este minunată, există două restaurante foarte frumoase la distanță de mers pe jos. Gazdele sunt doar minunate și utile, sunt mereu acolo pentru tine dacă ai nevoie de ceva, dar nu te-ar deranja niciodată în timpul vacanțelor tale. Desigur, planificăm să vă luăm aici o vacanță aici.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Ljubica Miletić Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Vizitati-ne si experimenta o vacanță relaxantă într-un loc plin de atracție și ospitalitate. Au o vacanță plăcută vă doresc familie Miletic.

Apartamente Haus Katarina listare a fost vizualizat de 35911 ori de la 10.05.2015.