Apartamente Mliko i PalentaRažanac - Regiunea Zadar

preț de la LEI 2.104 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Ražanac și regiunea Regiunea Zadar!
Descriere detaliata

Casă veche din piatră recent renovată (aprox. 1850) în inima unui mic sat liniștit de pescari cu vedere la mare (lapte) și la muntele Velebit (mămăligă) este ideală pentru o vacanță de familie. Toate facilitățile se află la câțiva pași de maximum 5 minute de mers pe jos - nu este nevoie să intrați în mașină.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
La rezervare, ne așteptăm la o plată în avans de 30%. Check-in de la ora 16:00 Check-out până la ora 10:00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
În caz de anulare cu 14 sau mai multe zile în avans, plata în avans este rambursată integral, în timp ce anularea în mai puțin de 14 zile pierde dreptul la rambursarea plății în avans.
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 10 m
  • Centru: 30 m
  • Alimentara: 20 m
  • Restaurant: 10 m
  • Doctor: 100 m
  • Farmacie: 50 m
  • Oficiu poştal: 100 m
  • Activităţi sportive: 10 m
  • Parcul Național: 20 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Prețul include o băutură de bun venit. Este posibil să organizați excursii cu barca cu un pescar local și să consumați pește prins cu chitară, vin și cântec. Este posibil să organizați excursii cu ATV-uri (quad-uri). Parcul Național Paklenica este vizibil din apartament și poate fi vizitat, fie independent, fie organizat.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Mliko i Palenta
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Duga Resa , Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Studio, August 2022
Un revizuire

Am ajuns la un apartament îngrijit, curat, care în aparență corespundea în totalitate cu pozele. Gazdele sunt persoane prietenoase cu care totul se poate aranja. Am fost întâmpinați cu o băutură răcoritoare, capsule pentru aparatul de cafea, biscuiți. Am fost plăcut surprins de mașina de spălat și mașina de spălat vase, cabină de duș mare și Netflix. Terasa este inchisa si astfel ideala pentru copiii mici, nu este teama de a iesi pe drum. Locația este ideală, la 5 minute de mers pe jos de mai multe plaje, un chioșc, un bar pe plajă, o brutărie și două mici magazine. Tot ce ai nevoie la îndemână fără a intra în mașină. Locul este mic si linistit, ideal pentru o vacanta linistita fara mult zgomot noaptea. Il recomand tuturor celor care isi doresc o vacanta adevarata. Cu siguranță ne vom întoarce într-o zi.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Milko Palenta Publicitate de la 2021
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Spaniolă, Franceză,
Apartamente Mliko i Palenta listare a fost vizualizat de 19797 ori de la 11.08.2021.