Apartamente Tijan Željka i ŽacRažanac - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.114 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 7 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Unitatea este situată într-un mediu liniștit în centrul mai larg al orașului, la o plimbare ușoară de 4 până la 5 minute până la plajă și toate locațiile necesare pentru o vacanță de vară fără griji. În apropiere se află magazine, o clinică, o farmacie, o piață, cafenele și tot ce este necesar pentru o vacanță relaxată, fără a conduce mașina. Copiii au la dispoziție o curte închisă la umbră și o cutie cu nisip. Parcarea este asigurata pentru utilizatorii de apartament langa casa iar aplicatia este inclusa in pret. În curte este disponibil și un loc de grătar.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
TAXA DE SEDE ESTE INCLUSA IN PRETUL APARTAMENTULUI. Plata este de 50% la rezervarea apartamentului, cand apartamentul este rezervat trimitem un voucher. Altă plată la sosire. Sosire la apartament la ora 15:00 și plecare la ora 10:00. Acceptăm câini mai mici cu greutatea de până la 10 kg. Prețul pe zi pentru câini este de 7 euro pe zi. Nu este permisă lăsarea animalelor de companie singure în apartament. Regulile casei cer tăcere între orele 23:00 și 7:00. Proprietarul acordă o reducere de comun acord cu oaspetele în funcție de numărul de nopți. Patut gratuit.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Politica de anulare
Avansul este rambursat dacă vă completăm programarea cu o altă rezervare. În cazul virusului corona, este posibilă o rambursare dacă granițele sunt închise și nu puteți veni.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 100 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 200 m
  • Farmacie: 200 m
  • Banca: 300 m
  • Oficiu poştal: 200 m
  • Staţie de gaz: 20 km
  • Staţie de autobuz: 300 m
  • Gară: 20 km
  • Aeroport: 25 km
  • Port: 200 m
  • Activităţi sportive: 200 m
  • Disco club: 20 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Băutura de bun venit a gazdelor plăcute înveselește mereu atât oaspeții noi, cât și cei vechi. Produsele ecologice ale gazdei sunt un adevărat răsfăț pentru oaspeți.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Tijan Željka i Žac
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 7 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Orzesze, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+1, Iunie 2023
iunie 2023

Apartamente uimitoare. Le-am inchiriat pe toate 3 cu prieteni si suntem foarte multumiti. Pur. Bucătărie complet utilată. Aer condiționat. Schimbarea lenjeriei și prosoapelor după o săptămână de ședere. Gazde emoționate. Produse de interes local foarte bune Orașul este mic, liniștit, dar totul este la locul lui. Magazine, restaurante, cafenele, baruri. Sper să mă întorc acolo anul viitor.

Recomandat pentru : Vacante active, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iulie 2023
Vara 2023

Gazde excelente, amabile și calde. Apartamentul este îngrijit și curat, cu toate lucrurile necesare în el. Pentru fiecare recomandare. Un loc minunat și liniștit, potrivit pentru o vacanță la alegere! Ne vedem anul viitor!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Ražanac, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Septembrie 2022
septembrie 2022

Locație excelentă - aproape de tot, 4-5 minute de mers pe jos; plaja, magazine, inghetata, pizzerie, cafenele, restaurante, toate la indemana. Ražanac este un sat sigur și liniștit, cu o climă și oameni grozavi. Recomand cu siguranta acest apartament. Apartamentul este curat si are tot ce ai nevoie pentru o vacanta placuta. Bucataria este complet utilata (aragaz electric - 2 plite, fara cuptor, dar exista cuptor cu microunde). Gazdele sunt de ajutor și drăguțe, plaja este frumoasă, cu umbră naturală, iar marea este limpede. Îl recomandăm cu siguranță!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Željka & Žac Tijan Publicitate de la 2018
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Slovenă, Rusă,
Mai multe despre proprietar

Željka și Žac Tijan sunt angajați de mulți ani în închirierea de apartamente și activități turistice. Vă așteptăm cu mare bucurie și vă oferim o atmosferă de familie plăcută în timpul vacanței dumneavoastră în apartamentele noastre. Žac va fi întotdeauna bucuros să facă grătar, să bea celebrul Orahovacá și să guste o serie de produse ecologice de familie. FAMILIA TIJAN

Apartamente Tijan Željka i Žac listare a fost vizualizat de 62765 ori de la 20.09.2018.