Casa de vacanta LelaRažanac - Regiunea Zadar

preț de la LEI 2.721 pe noapte
Descriere detaliata

Casa cu o priveliște spectaculoasă, grădină și terasă este la 120 m de plajă (și are acces gratuit la dușul exterior) situată în Ražanac, un loc turistic pitoresc la poalele muntelui Velebit (vezi poze). Plaje frumoase cu pietriș, apă limpede, subacvatică bogată și numeroase restaurante vă oferă tot ce aveți nevoie pentru o vacanță cu adevărat plăcută. În fiecare dimineață este disponibil Bazarul (piața) care se află în centru (distanța 400 m) și oferă zilnic pește prins și fructe și legume bio. Există, de asemenea, o parcare privată și WIFI rapid gratuit. Casa este dotata cu tot ce are nevoie o familie (inclusiv familii cu copii mici - patuturi, etc.) sau un grup de oaspeti de maxim 5 adulti. Sunt disponibile și locuri în aer liber, precum și șezlonguri pentru momente plăcute de lectură și/sau zone de plajă în grădina din față. Există o terasă cu vedere la mare (aproximativ 12 m2 și 2,5 m deasupra nivelului mării) în curte pentru a vă bucura de frumosul apus și stelele noaptea, precum și pentru cină.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
La prețul total al unității se vor adăuga o taxă de curățenie de 50 EUR pe sejur, o taxă pentru lenjerie de pat/prosoape de 50 EUR pe sejur și o taxă pentru animale de companie de 50 EUR (per animal de companie) per sejur. Pentru a rezerva oficial zilele solicitate, oaspetele trebuie să plătească 30% din prețul total (inclusiv o taxă de curățenie la plecare de 50 EUR, o taxă de lenjerie/prosop de 50 EUR și o taxă de 50 EUR pentru animale de companie) în avans în contul care va fi acordat în timpul rezervele de proces. Puteți plăti restul de 70% la sosire. Taxa de turism, parcare, WI-FI, SAT TV, aer conditionat sunt incluse in pret. Ora de check-in este de la 13:00 la 23:00, ora de check-out este până la 09:00. Noi, soț și soție, suntem întotdeauna disponibili în timpul șederii dumneavoastră, deoarece locuim în apropierea proprietății. NOTĂ: Cel mai apropiat oraș este Zadar, la 24 km de Ražanac, care se află la 20 de minute de mers cu mașina (puteți călători și cu autobuzul de 3 ori pe zi (dimineața, după-amiaza și seara) de la Ražanac la Zadar și invers). În Ražanac, totul este la câțiva pași. Aeroportul este la aproximativ 25 km de marginea orașului Zadar.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Conform politicii noastre de afaceri, dacă anularea se face cu 60 de zile înainte de data sosirii, 30% din suma rezervării din prețul total NU va fi rambursat.
Distante
  • Mare: 80 m
  • Plajă: 90 m
  • Centru: 100 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 100 m
  • Farmacie: 100 m
  • Banca: 100 m
  • Oficiu poştal: 100 m
  • Staţie de gaz: 15 km
  • Staţie de autobuz: 100 m
  • Gară: 20 km
  • Aeroport: 25 km
  • Port: 80 m
  • Activităţi sportive: 200 m
  • Disco club: 19 km
  • Casino: 20 km
  • Parcul Național: 250 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Toți oaspeții care și-au confirmat sosirea au o selecție de băuturi de bun venit în frigider, cum ar fi băuturi răcoritoare, cum ar fi suc, apă minerală, precum și băuturi alcoolice, cum ar fi bere. Casa este situata intr-un loc foarte linistit si nu este deloc trafic. Populația este în mod tradițional angajată în agricultură și pescuit, motiv pentru care această zonă este cunoscută pentru uleiul de măsline și vinurile de înaltă calitate, precum și pentru delicatesele din fructe de mare. Centrul este la doar câteva minute de cafenele, farmacii, restaurante (care oferă fast-food, o mare varietate de pizza, precum și fructe de mare delicioase și o selecție largă de preparate atât interne cât și străine), oficiu poștal, măcelărie, brutărie, magazine, biblioteca, centru de asistenta medicala (program de lucru: marti si miercuri 14:00-19:00, luni, joi, vineri 08:00-14:00), biserica etc.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casa de vacanta Lela
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Ive Lilic Publicitate de la 2021
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană, Rusă,
Mai multe despre proprietar

Salut. Prioritatea noastră este găzduirea sigură și neîntreruptă prin apartmanija.hr. Suntem pensionari și ne place să cunoaștem oameni noi. Dacă intenționați să stați în casa noastră confortabilă și liniștită, cu o priveliște frumoasă și acces la marea limpede, de-a lungul frumoasei coaste dalmate, vom fi bucuroși să vă găzduim pe dumneavoastră și pe cei dragi, inclusiv cu animalele de companie.

Casa de vacanta Lela listare a fost vizualizat de 13055 ori de la 29.07.2021.