Apartamente VeraRažanj (Rogoznica) - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 1.707 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 10 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Descoperă-ți propriul colț de paradis în golful magic Kalebova Luka! Situat pe coasta Mării Adriatice, apartamentul nostru cu aer condiționat oferă o evadare idilică din viața de zi cu zi. Bucurați-vă de trezirea cu sunetul valurilor și cu panorama frumoasă de pe terasa privată. Dotat cu tot ce aveți nevoie pentru un sejur confortabil, apartamentul nostru oferă camere confortabile, o bucătărie complet utilată și un living confortabil, cu facilități moderne precum Wi-Fi și TV LED. Vacanța ta va fi plină de momente de relaxare pe plaja privată, la doar câțiva pași de ușa apartamentului tău. Bucurați-vă de singurătate și pace în timp ce vă relaxați pe șezlonguri sub o umbrelă, înviorându-vă în marea limpede ca cristalul. În plus, îți punem la dispoziție utilizarea gratuită a grătarului, Wi-Fi, parcare privată și aer condiționat, astfel încât să te poți bucura din plin de fiecare moment al vacanței tale. Veniți la noi cu mașina sau închiriați o mașină de la aeroportul Split din Kaštela, la doar 25 km sau 30 de minute cu mașina. Rezervă-ți șederea și răsfăț-o cu farmecul Kalebova Luka - te așteptăm cu inima deschisă!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Disponibilitate-sejur minim 7 nopti. Rezervările sunt acceptate cu plata unui avans de 30%. Check in: 15:00 PM Check out: 10:00 AM La sosirea dvs., vă vom oferi o mulțime de sfaturi - ce și când să vizitați în zonă (aprox. 1-2 ore cu mașina / barca), deoarece a ales cea mai bună parte a Dalmației pentru a rămâne. Vă putem ajuta să vizitați NP Krka, NP Kornati, Šibenik, Trogir, Split, peștera Vranjača de lângă Split, rafting pe râul Cetina etc. Așadar, bucurați-vă de vremea frumoasă și de oferta noastră pentru a vă face vacanța unică și de neuitat! PS Datorită implementării GDPR din 25 mai 2018 - Regulile casei includ obligația tuturor oaspeților de a arăta informații din documentele personale din cauza obligației noastre legale de a ne înregistra în sistemul consiliului turistic.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 10 m
  • Centru: 1.5 km
  • Alimentara: 1.5 km
  • Restaurant: 1.5 km
  • Doctor: 4 km
  • Farmacie: 4 km
  • Banca: 4 km
  • Oficiu poştal: 4 km
  • Staţie de gaz: 15 km
  • Staţie de autobuz: 6 km
  • Gară: 30 km
  • Aeroport: 25 km
  • Port: 6 km
  • Disco club: 6 km
  • Parcul Național: 35 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Cunoașteți o bijuterie nedescoperită - Kalebova Luka, un mic loc unde domnește liniștea și autenticitatea, departe de turismul de masă și aglomerația de pe plaje. Apropierea de locuri precum Raznje, Rogoznica și Primošten vă permite să explorați bogăția destinațiilor din jur în doar câteva minute cu mașina sau 10 minute cu barca (la prețul de 2,50 EUR). Acolo veți găsi tot ce aveți nevoie - vânzări de pește, magazine, restaurante, porturi, brutării și multe altele. Avantajul de a rămâne cu noi este că unele dintre aceste beneficii vin literalmente la ușa ta! În fiecare dimineață, o dubă mare trece prin site cu produse de patiserie proaspete, pâine, fructe, legume și pește proaspăt, permițându-vă să vă bucurați de delicatese locale fără a părăsi confortul cazării dumneavoastră. Pentru cei care iubesc viața de noapte și divertismentul până la primele ore ale dimineții, în apropiere se află clubul de noapte Aurora din Primošten (aprox. 20 de minute cu mașina) și Marina Frapa din Rogoznica (10 minute cu mașina), unde vă așteaptă numeroase baruri și restaurante. , farmacii, bănci, oficii poștale și multe altele. Profitați de ocazie pentru a explora tot ceea ce frumoasa noastră regiune are de oferit, cu confortul și liniștea din Kalebova Luka drept casă. Rezervă-ți sejurul astăzi și descoperă farmecul Dalmației!
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Vera
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 10 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Warszawa, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Septembrie 2023
Un loc fantastic de relaxare

O casă confortabilă, spațioasă, tot ce ai nevoie este acolo. Literal la 2 pași până la plajă, există și șezlonguri și umbrele. Împrejurimi liniștite și liniștite, apă curată, plăcută. Gazde grozave. Îl recomandăm tuturor și vă salutăm

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
DESTRNIK, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iulie 2023
Concediu de odihna

Vacanță grozavă. Apartament curat, aproape de mare, mare caldă și curată. Apartamentul dispune de aer conditionat, plase de tantari, terasa afara care este la umbra toata ziua, pe scurt, tot ce ai nevoie. Livrare de pâine, fructe și pește în fiecare dimineață. Un loc linistit pentru o adevarata vacanta. Cu siguranta vom reveni.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Nordsee, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, Septembrie 2022
Vacanta cu prietenii

Deja pentru a 4-a oară am fost oaspeți aici. Chiar nu trebuie sa spui mai multe!!!!! Pur și simplu foarte ospitalier !!!!! Ne-ar plăcea să venim din nou Salut Karsten și Ulrike

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Goran Kunjašić Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Un simplu om de familie, îmi place să călătoresc, să cunosc oameni și peisaje noi, precum și să găzduiesc noi vizitatori și să le prezint caracteristicile locale ale frumoasei Dalmației centrale.

Apartamente Vera listare a fost vizualizat de 49291 ori de la 13.12.2015.