Casa de vacanta AdrianaRažanj (Rogoznica) - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 2.229 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 10 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Bay-Stivašnica situata casa de vacanță Adriana. Acesta este situat la doar câțiva pași de mare conține tot ce aveți nevoie pentru o vacanță relaxantă în zilele fierbinți de vară, dacă vii cu familia sau prietenii. Există trei dormitoare, living, bucatarie si baie. Casa este o curte spațioasă, cu o vedere clară la orizont și apusuri de soare romantice. Fii oaspeții noștri și vom face tot posibilul pentru a fi gazde prietenoase.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
scaune de plajă și umbrele pe plajă, Wi-Fi, aer condiționat și curățenia finală sunt incluse în preț. O persoană de peste 10 EUR / zi
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 10 m
  • Centru: 500 m
  • Alimentara: 500 m
  • Restaurant: 500 m
  • Doctor: 10 km
  • Farmacie: 10 km
  • Banca: 10 km
  • Oficiu poştal: 10 km
  • Staţie de gaz: 17 km
  • Staţie de autobuz: 30 km
  • Gară: 55 km
  • Aeroport: 30 km
  • Port: 10 km
  • Activităţi sportive: 200 m
  • Disco club: 10 km
  • Parcul Național: 55 km
Tip plajă
Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Oaspetii nostri sunt binevenite cu o băutură de bun venit. Ai utilizarea de gratar in afara, dusuri si parcare. Noi oferim, de asemenea, posibilitatea de a lega la barca pana la 6m, în fața casei.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casa de vacanta Adriana
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 10 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
GLASGOW, Regatului Unit
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, Mai 2023
Cel mai incredibil loc perfect, linistit, relaxant, impecabil curat din lume

Tocmai m-am întors astăzi din acest paradis incredibil! Nu știu de unde să încep, deoarece sunt atâtea aspecte pozitive. În primul rând, Nila și Tomislav sunt cele mai prietenoase gazde pe care le-am întâlnit vreodată. Ne-au tratat cu adevărat ca pe niște prieteni și nu au putut face suficient pentru a se asigura că noi 3 suntem fericiți. Am fost întâmpinați cu pâine proaspătă delicioasă și o farfurie de tapas, de asemenea, vinul lor de casă și o mulțime de băuturi răcoritoare! Prietenul meu care iubește vinul roșu a spus că este un vin absolut frumos. Casa este curata impecabila. Vorbesc fiecare centimetru al locului înăuntru și în exterior!!!!! Fiecare cană, pahar, farfurie, tacâmuri, totul este ca nou. Podelele strălucesc. Baia din interior și toaleta exterioară sunt cele mai curate pe care le veți găsi vreodată! S-au gândit la tot ce ai nevoie pentru cea mai bună vacanță. Acum hai să vorbim despre exterior! Wow - este cel mai bun loc în care am stat vreodată. Există atât de multe șezlonguri și, de asemenea, o bucătărie în aer liber cu chiuvetă și frigider! Vederile!! Cobori câțiva trepte până la propria zonă privată de plajă și este pe beton, astfel încât nisipul să nu te enerveze. Eram în înot în mare și nicio altă persoană nu era acolo înotând - doar noi. A fost atât de incredibil de privat. Sunetul valurilor - stând pe terasă sau în bucătărie în aer liber - sau chiar într-o noapte ne-am așezat lângă apa propriu-zisă, este de neuitat. Amintirile pe care le-am creat datorită acestei case minunate! M-am întors acasă odihnit și relaxat - nu m-am simțit așa de luni de zile. Cei doi prieteni ai mei au spus la fel că simt că au avut o vacanță potrivită. Dacă te gândești să rezervi acest loc - doar fă-o! Nu vei sta niciodată într-un alt loc ca acesta. Am o mulțime de poze și videoclipuri și voi încărca câteva. Abia așteptăm să ne întoarcem!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Ostrava , Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, Iulie 2022
Casa de vacanță romantică de vis a Adrianei

Pentru noi, cazarea în acest loc literalmente perfect a fost un vis de vacanță devenit realitate! Fără exagerare, este paradisul! Casa este situată chiar lângă mare, terasa oferă priveliști minunate, strugurii cresc deasupra capului și poți citi o carte sub un smochin și vezi seara apusul. Ca dintr-un roman. Dar in acelasi timp, tot confortul este asigurat si anume o casa perfect utilata pana in ultimul detaliu. Luxos, frumos, curat, de bun gust și practic! Duș exterior, frigider, bucătărie și grătar, posibilitate de a acosta o barcă și, pe deasupra, ceva în plus. Atmosfera este creată de proprietari prietenoși și primitori care se gândesc la cum să facă șederea plăcută și ușoară pentru oaspeții lor. Am avut, printre altele, de exemplu, o primire plăcută cu ospitalitate, există cafea și ceai în bucătărie precum și mirodenii și alte lucruri pe care s-ar putea să le uiți acasă. În plus, în fiecare dimineață sunt livrate pâine proaspătă și pește. Cea mai bună vacanță și odihnă pentru noi! Nilo și Tomislav, vă mulțumim pentru tot și dorința noastră este să revenim anul viitor!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din cehă - Arată versiunea originală
Vienna, Austria
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, Mai 2022
Loc romantic cu multe facilitati

Am stat 10 zile în această casă fantastică. Este foarte bine echipat (aveți cu adevărat de toate și mai sus aveți nevoie într-o bucătărie, facilități pentru plajă - șezlonguri, umbrelă de soare - și chiar lemne pentru grătar). Gazdele sunt foarte, foarte prietenoase. Ne iau în centrul satului deoarece găsim cu greu adresa, aveau un coș de bun venit pentru noi (venim după-amiaza târziu și eram foarte fericiți de asta). Toată comunicarea a fost foarte ușoară. La casa ai o priveliste minunata spre apus si chiar am avut vizita unor delfini in cateva zile (WOW!). Locul era foarte liniștit (bine am fost acolo în mai, nu știu cum este vara) dar aveți nevoie de o mașină pentru a ajunge la minimarket sau restaurante sau pentru a merge pe jos aproximativ 20 de minute. Mulțumesc Nila pentru aceste zile minunate la tine acasă!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Nila & Tomislav Peros Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Suntem un cuplu fericit cu doi fii. Ne place să socializeze, natura și mare. Sunt un iubitor al lumii subacvatice și un pescar subacvatic pasionat si de fiecare moment liber folosesc pentru a fi sub mare.

Casa de vacanta Adriana listare a fost vizualizat de 41952 ori de la 22.06.2015.