Apartament ElenaŠolta Rogač - Insule croate

preț de la LEI 990 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Šolta Rogač și regiunea Insule croate !
Descriere detaliata

Bine ați venit la Šolta. . Bine ați venit pe insulă de măsline, vin, smochine și miere - ideal pentru familiile cu prietenii, oamenii care doresc vacanțe liniștite și relaxante fără zgomot și mulțime și pentru cei care doresc o vacanță fără stres. Feribotul durează 50 de minute. Insula are golfuri frumoase, natură neatinsă și insulițe. Solitudinea este un paradis pentru trup și suflet. Apartamentele Elena cu grădină frumos amenajată se află la numai 15 m de mare în micul sat Rogač de pe insula Solta.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata în avans este de 30% din prețul total. La sosirea în apartament se plătește prețul total. Taxa de ședere este inclusă în preț. Prețul include: parcare, internet gratuit, lenjerie de pat și prosoape, taxa de ședere. Utilizarea aerului costă 5 EUR pe zi. Animale de companie - plata suplimentară 5 EUR pe zi Șederea minimă este de 7 zile. Sosire recomandată de 13 ore, plecare după 10 ore.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 50 m
  • Plajă: 50 m
  • Centru: 300 m
  • Alimentara: 3 km
  • Restaurant: 500 m
  • Staţie de gaz: 400 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Apartament complet mobilat cu terasă și vedere la mare și Split. Apartamentul este situat în primul rând la mare într-o zonă liniștită a golfului Rogač pe insula Solta. Apartamentul este format dintr-un living spațios cu bucătărie, două dormitoare și o baie. Marea cristalină din apartament este la numai 15 m distanță. Apartamentul este ideal pentru vacanța dumneavoastră la soare, mare și natura frumoasă
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Elena
Elena Jerončić Publicitate de la 2019
Vorbește:
Croată, Engleză, Cehă, Daneză,
Apartament Elena listare a fost vizualizat de 12501 ori de la 07.02.2019.