Apartament DavidRogoznica - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 1.856 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Rogoznica și regiunea Regiunii Sibenik!
Descriere detaliata

În facilitatea noastră veți obține o atmosferă prietenoasă. Proprietatea este la numai 3 minute de mers pe jos de plaja frumoasă și de marea cristalină. În primul rând, sunt o persoană de comunicare și distracție care este dornică să întâlnească și să întâlnească oameni și cultura noi.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Dragi oaspeți, plata este scumpată prin plata directă în contul dvs. sau data sosirii, pe care o putem aranja prin e-mail. Depozitul este de 30% din suma rezervată. vă mulțumesc, Apartamente David
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 50 m
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
În Zecevo, un mic sat de lângă Rogoznica, în regiunea Sibenik-Knin, Apartment David oferă cazare cu acces gratuit la internet WiFi. Toate unitățile au o zonă de relaxare, un TV cu ecran plat și o baie privată cu uscător de păr, bideu și duș. Apartamentele sunt dotate cu mașină de spălat vase, cuptor și frigider. Oaspeții de la apartament se pot bucura de tenis de masă sau de scufundări sau biciclete din împrejurimi. Trogir se află la 30 km distanță de apartamentele David, în timp ce Sibenik se află la 36 km distanță de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Split Airport, la 35 km de complex.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament David
David Prcela Publicitate de la 2018
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartament David listare a fost vizualizat de 14073 ori de la 11.12.2018.