Apartamente Cvita Holiday Rogoznica - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 2.971 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Rogoznica și regiunea Regiunii Sibenik!
Descriere detaliata

In Rogoznica, in frumosul golf Lozica, la o distanta de 150 m de mare si plaje, va oferim 6 apartamente exclusiviste cu o capacitate de la 2 la 8 persoane pe o suprafata de aproape 5.000 m2. Apartamentele sunt situate în cele două vile ale noastre, vila MARTINA (cladire albă), la 30 m de mare și la 50 m de piscina exterioară, unde sunt 2 apartamente confortabile (A1 (85 m2, parter, 2 dormitoare) și A2 ( 85 m2, etaj, 2 dormitoare) ), si Vila DARIA (cladire galbena), la 120 m de mare si 20 m de piscina exterioara, unde sunt 4 apartamente (A3 (75 m2, parter, 2 dormitoare), A4 (90 m2, etaj, 3 dormitoare), A5 (45 m2, etaj, 2 dormitoare) și A6 (100 m2, etaj al doilea, 4 dormitoare)). Apartamentele sunt dotate cu aer condiționat, Smart TV, Internet WiFi, o bucătărie complet utilată și tot ce este necesar pentru o vacanță plăcută și relaxată. Alături de cazare, oferim oaspeților noștri utilizarea piscinei exterioare cu zonă de plajă și loc de joacă pentru copii complet gratuit. Bine ați venit la Apartamentele de vacanță CVITA din Rogoznica! :)

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru a vă confirma rezervarea, un depozit de 25% din suma totală trebuie plătit în contul nostru bancar în termen de 7 zile de la confirmarea rezervării. Restul sumei, 75%, se plătește la sosire în numerar. Notă: plata prin credit/debit nu este posibilă deoarece nu suntem înregistrați pentru acest serviciu.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 1.8 km
  • Alimentara: 1.5 km
  • Restaurant: 500 m
  • Doctor: 1.5 km
  • Farmacie: 1 km
  • Oficiu poştal: 1.5 km
  • Port: 1 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Apartamentele de vacanță CVITA sunt perfecte pentru o vacanță în familie. Pe lângă cazare, oferim oaspeților noștri utilizarea unei piscine exterioare cu zonă de plajă și loc de joacă pentru copii, astfel încât, de exemplu, în timp ce părinții fac plajă și se relaxează la piscina exterioară, copiii lor să se poată juca fără griji în zona pentru copii împrejmuită. loc de joaca sub supravegherea parintilor. Pentru a vă umple timpul liber și a cunoaște mai bine frumusețile Croației, vă putem ajuta să organizați excursii cu barca, sporturi nautice, excursii în parcurile naționale Kornati și Krka, vizite în orașe UNESCO cu un mare patrimoniu cultural și istoric (Split, Trogir, Šibenik, Dubrovnik... .), transport de la/la aeroportul din Split, rezervări la restaurante, excursie cu barca și multe altele... Rogoznica este un loc perfect și un punct de plecare excelent pentru toate excursiile în zona apropiată și mai largă.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Cvita Holiday
Martina Cvita Barun Publicitate de la 2010
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

M-am născut într-un mic loc de pe mare numit Rogoznica, cel mai frumos loc din lume :) Îmi place să cunosc oameni noi, culturi noi, să fac experiențe noi, acestea sunt motivele pentru care îmi face plăcere să fac această treabă. Motto-ul principal al familiei mele și al meu este să încercăm să facem șederea fiecărui oaspete în Croația cât mai plăcută posibil. Bine ați venit la CVITA Holiday Apartments!

Apartamente Cvita Holiday listare a fost vizualizat de 14654 ori de la 09.03.2021.