Apartamente JanjaRogoznica - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 866 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentele Janja din Rogoznica oferă cazare de tip apartament și camere. Suntem situați în imediata vecinătate a mării într-o parte liniștită a zgomotului din trafic. Apartamentele au o vedere frumoasă la mare și sunt ideale pentru vacanțe de familie. De la plaja noastră de nisip puteți ajunge în centru pentru 15-20 minute de mers pe jos. Bine ați venit la noi.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Timpul ideal de sosire se află în spatele plecării de 14 ha până la 10 ore Tariful Boravisba este inclus în preț.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 30 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 1 km
  • Alimentara: 1.5 km
  • Restaurant: 1 km
  • Doctor: 2 km
  • Farmacie: 1.5 km
  • Banca: 1 km
  • Oficiu poştal: 2 km
  • Staţie de gaz: 6 km
  • Staţie de autobuz: 2 km
  • Gară: 30 km
  • Aeroport: 20 km
  • Port: 1 km
  • Activităţi sportive: 1.5 km
  • Disco club: 1 km
  • Parcul Național: 40 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Vă oferim o întâmpinare plăcută și o posibilă închiriere de biciclete.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Janja
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Kraków, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A4, Iulie 2023
Clipe de neuitat

Am petrecut aproape două săptămâni în vila lui Janja cu prietenii. La sosire ne aștepta proprietarul, care ne-a lăsat să intrăm mai devreme decât ne-am convenit fără probleme. În frigider ne aștepta apă, suc, bere ca să ne potolem setea după o călătorie obositoare. Rogoznica este un loc minunat pentru o vacanță în familie. Cea mai apropiată plajă este la 3 minute de apartament. Cu toate acestea, nu numai locul contează, ci și oamenii care îl creează. Proprietarul apartamentelor doamna Mladenka este o persoană minunată, utilă și înțelegătoare. Am fost deja în Croația de mai multe ori, dar pentru prima dată am întâlnit pe drumul nostru o gazdă atât de deschisă și drăguță, care ne-a arătat mult sprijin și ajutor, de exemplu, în aranjarea reparațiilor auto sau în cumpărarea de specialități locale. Casa era strălucitor de curată. Dotat cu tot ce ai nevoie pentru a putea funcționa ca acasă (și chiar mai mult, de exemplu, în sertare erau pansamente, agenți de curățare, perne suplimentare, cârpe de haine, cârpe, bureți etc.). Camerele au fost foarte confortabile și convenabile. Toate decorate în stil modern. Vederea de pe balcon era uluitoare. Proprietarul a avut grijă de noi ca pe prietenii ei, ne-a dat bicicletele ei și chiar și o placă de SUP, fără să aștepte nimic în schimb. Dulciurile îi așteptau mereu pe copii. Doamna Mladenka și-a luat rămas bun de la noi cu specialități pregătite de ea. Sărbătorile petrecute aici vor rămâne în memoria noastră multă vreme. Multumesc frumos pentru aceste momente minunate!!! Catherine cu familia și prietenii

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Targanice, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A4, Iulie 2022
Un loc minunat pentru o vacanta

Aș dori să-mi împărtășesc părerea despre șederea noastră în apartamentul Janja din Rogoźnica. Am avut ocazia să vizitez acest loc de două ori și de ambele ori am fost foarte mulțumiți. Pe toată perioada vacanței am putut conta pe ajutorul unei gazde foarte drăguțe, care a depus toate eforturile pentru a se asigura că nu ne lipsește nimic și, în plus, a câștigat simpatia copiilor noștri cu dulciuri mici. Dar chiar și fără asta, copiilor le plăcea foarte mult de ea. Casa este foarte ingrijita si ingrijita, finisata intr-un stil modern, bucataria este utilata corespunzator – desi este posibil sa nu fie suficient spatiu pentru persoanele care doresc sa indeplineasca rolul de bucatar mediteranean. Baia mica dar acceptabila. Casa este situata aproape de mare, intr-o zona foarte linistita. De pe terasă se vede o vedere frumoasă la mare și este de fapt o vedere la mare, nu doar o bucată de mare care iese de undeva în spatele unui șir de case. De remarcat că casa se află în al doilea rând de mare - este separată de singurul rând de vile exclusiviste direct la mare, care nu deranjează atmosfera locului. Cea mai apropiată plajă este la 5 minute de mers pe jos. Zona din jurul clădirii este foarte intima. Nu este o moșie de case de vacanță, ci mai degrabă o zonă rezidențială. Cred că este un loc perfect pentru cei care caută un loc liniștit departe de agitația orașului, oferind posibilitatea de a profita de serile calde sau de diminețile vioaie pe terasa cu priveliști pitorești. Recomand cu căldură acest loc.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Mosonmagyaróvár, Ungaria
Excelent! (5/5) A rămas în Cameră, August 2022
Odihnă excelentă

Apartament frumos cu vedere frumoasă la mare. Am fost întâmpinați de o gazdă foarte amabilă, cu un zâmbet. Ne-am pierdut la sosire, a ajutat imediat. Plaja este aproape, este calmă, prietenoasă cu familia.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din maghiară - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Mladenka Mršić Publicitate de la 2018
Vorbește:
Croată, Germană,
Apartamente Janja listare a fost vizualizat de 47849 ori de la 02.05.2018.