Apartamente Luxury View Rogoznica - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 1.488 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Rogoznica și regiunea Regiunii Sibenik!
Descriere detaliata

Apartamente noi și luxoase mobilate și complet echipate, cu vedere la mare, la doar o plimbare de o plimbare de mica plajă de pietriș, în partea liniștită a localității Rogoznica, zona Lozica. Apartamentele sunt situate la al doilea etaj al unei clădiri noi, în fața căreia există un spațiu de parcare gratuit. Se compune din două dormitoare duble cu paturi mari, bucătărie și sufragerie cu living, baie și terasă cu vedere panoramică la mare.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 50 m
  • Plajă: 50 m
  • Centru: 1 km
  • Alimentara: 800 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 1 km
  • Farmacie: 1 km
  • Banca: 1 km
  • Oficiu poştal: 1 km
  • Port: 700 m
  • Disco club: 700 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Luxury View
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Rybnik, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, August 2021
Apartament minunat cu vedere la mare

Apartamentul este ideal pentru o familie cu copii, curat, modern, spațios și complet echipat cu tot ce aveți nevoie în viața de zi cu zi. Vederea de la balcon la mare este de neprețuit. La câțiva pași de plaja Lozica și o scurtă plimbare până la plaja Sepurina (un copil de 2,5 ani se poate descurca cu ușurință pe propriile picioare). Mergeți până la oraș aproximativ 20 de minute. Proprietarii au fost foarte drăguți și au fost întotdeauna disponibili să vă ajute. Cu siguranță vom reveni acolo.

Recomandat pentru : Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Wola Filipowska, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, August 2020
Apartament frumos cu vedere uimitoare la mare

Tocmai ne-am întors de la Rogoznica unde am avut o vacanță minunată. Am avut plăcerea de a fi oaspeții domnului Damir în apartamentul Luxury View timp de o săptămână. Recomand cu siguranță acest loc - un apartament frumos cu o vedere frumoasă la mare și la insule (cafea de dimineață cu vedere la mare - neprețuită!). Totul așa cum este descris - bucătărie complet utilată, baie (mașină de spălat vase, filtru de cafea, uscător de păr, prosoape), totul într-un stil modern și bineînțeles, aer condiționat. Apartamentul este situat la câțiva pași de plaja cu pietriș, chiar lângă acesta se află și o plajă cu pietriș, cu o cafenea și atracții pentru copii. Amplasarea apartamentului permite o odihnă liniștită și posibilitatea de plimbări seara, de exemplu, în partea veche a Rogoznica și portul de agrement. Vă recomand!

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Bayreuth, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Luxury View , August 2018
Apartament extrem de frumos decorat, cu terasă și vedere la mare, în partea liniștită a orașul

Totul este la fel ca în imagine, nou și clar. Paturile sunt deosebit de de înaltă calitate și confortabile. Alte mobilier și echipamente sunt de calitate și gust combinate. Aparatul de aer condiționat este silențios și nu se aude zgomotele unităților exterioare, astfel încât să vă puteți bucura de terasă și să dormiți în fereastra deschisă. Bucătăria este complet echipată dacă doriți să gătiți. Marea și plaja de beton sunt la o plimbare de 1 minut, în timp ce plaja cu pietriș are o plimbare de 3-4 minute de-a lungul mării. Locuința este ideală pentru o vacanță liniștită de familie. Am fost 4, am petrecut 9 zile în apartament și am simțit toți în apartament și au fost mai mult decât fericit! Dl. Damir și soția lui sunt foarte buni.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Damir Rančić Publicitate de la 2013
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente Luxury View listare a fost vizualizat de 30306 ori de la 18.07.2018.