Apartamente MihociRogoznica - Regiunii Sibenik

Ratinguri oaspeți bazat pe 6 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Dacă doriți să se odihnească în pace și liniște, acesta este locul pentru tine. Facilitatea este situat într-o zonă liniștită a Rogoznica, lângă pădurea de pini, înconjurat de natură. Terasa oferă o priveliște uluitoare a întregului golf de Rogoznica și în dimineața vă puteți bucura de frumoase răsărituri. Cea mai apropiată plajă (cu pietriș și beton) este situat la aproximativ 3 minute de apartament. De centrul orașului se află la o plimbare de zece minute și Marina Frapa. Rogoznica este bogat în frumuseți naturale și culturale, cum ar fi lacul cu apă sărată Dragon Eye, Biserica Adormirea Maicii Domnului la cer, Our Lady of Capela pe Cape Garden, etc Toate farmecul locului poate fi vizitat de mers pe jos de promenadă care Rogoznica abundente. Apartamentele sunt dotate cu toate aparatele necesare și mobilier. O atenție deosebită este acordată îngrijire și curățenie, astfel încât să va primi apartamente impecabil îngrijite, curate și dezinfectate. Bine ai venit!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Rezervările se fac prin e-mail sau telefon. După plata în avans la rezervare cont bancar este acceptată și atunci veți obține mai multe informații și confirmare a rezervării. Plată: - Depozit în valoare de 25% din prețul total al apartamentului, atunci când a ocupat, - Restul de 75% este plătibil la sosire, în numerar sau înainte de sosirea la apartament, puteți face o plată în contul nostru bancar. Depozitul va fi plătit direct în contul de plăți și informații proprietarul vă trimite la adresa dvs. de email în momentul rezervării. Ajungând la apartament este posibil de la 14:00 până la ora 10:00 și de plecare. Plata conținut suplimentar achita direct furnizorii de servicii cu privire la metoda de plată, vom lasa sa stii.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
 • Mare: 200 m
 • Plajă: 200 m
 • Centru: 1 km
 • Alimentara: 800 m
 • Restaurant: 800 m
 • Doctor: 1.3 km
 • Farmacie: 1.2 km
 • Banca: 800 m
 • Oficiu poştal: 1.3 km
 • Staţie de gaz: 7 km
 • Staţie de autobuz: 600 m
 • Gară: 45 km
 • Aeroport: 30 km
 • Port: 1.5 km
 • Activităţi sportive: 1.5 km
 • Disco club: 7 km
 • Casino: 1.5 km
 • Parcul Național: 40 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Prețul chiriei include: taxa de statiune, parcare, aer condiționat, Wi-Fi, satelit, grătar de grădină, o băutură de bun venit și cadou potrivit la plecare. Oaspeții pot folosi negociate o mașină de spălat Gazdele prietenoase sunt complet angajat să oaspeții și puteți aranja un serviciu de transfer de la aeroport la apartament și înapoi, excursii la parcurile naționale Krka, Kornati și Paklenica barca sau microbuz, tur frumoase orase vechi (Sibenik, Zadar, Trogir, Split, Knin) vizita ferma, cumpara ulei de măsline locale, vin și alte specialități dalmate, inchiria o barca, motocicleta, bicicleta, pescuit, etc. Spune-ne cât mai curând interesul dumneavoastră și vom pregăti o ofertă pentru tine și timpul pe care îl oferim pentru a accepta.
Vizualizare hartă
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 6 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Bartek Misia tymon Warszawa , Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Septembrie, 2018
Mi-ar recomanda!

minunat, un loc minunat, cu o priveliste frumoasa, aproape de plaja! Plaja este ideală pentru copii! Minunat proprietari, extrem de frumos, de ajutor! Suntem fericiți că ne-am putea întâlni și ne-am petrecut primele vacanțe acolo cu fiul nostru.

Recomandat pentru: Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoane cu handicap, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Karin Tallinn, Estonia
Excelent! (5/5) A rămas în August, 2015
Ca un vis

Aceasta casa de vacanta a fost pentru familia noastră de 5 persoane, cum ar fi un vis. Locul era nou și curat, gazdele au fost prietenos. Am avut destul loc pentru toată lumea. Ne-am bucurat de vedere magnifică de la balconul peste mare. Apartamentul este situat sus pe deal într-un loc liniștit. Baruri, restaurante și magazine sunt la o distanță de mers pe jos (30 minute). Cel mai important - mare este cu apă curată și caldă.

Recomandat pentru: Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Jole Freiberg, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în August, 2015
Paradis pentru suflet

Apartmani Mihoci sunt mai presus de toate foarte curate, foarte frumos și mobilate cu mare atenție. Terasa oferă vederi minunate la mare, deosebit de frumoasă, la răsărit sau la apus. Apartamentul este situat în partea liniștită a Rogoznica, perfect pentru relaxare și odihnă genießen.Das mare era cald și albastru foarte curat, turcoaz. Rogoznica este un loc mic, cu multe posibilități de timp pentru a verbrinngen sinvoll. Gazdele Miro și Beba sunt foarte mândru de, drăguț și prietenos și kümern afecțiune despre oaspeții !! Putem recomanda pe cineva pentru a se convinge !!! Vă mulțumim pentru timpul minunat

Recomandat pentru: Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Đurđica Mihoci Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză,