Apartamente MihociRogoznica - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 1.488 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 8 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Dacă doriți să se odihnească în pace și liniște, acesta este locul pentru tine. Facilitatea este situat într-o zonă liniștită a Rogoznica, lângă pădurea de pini, înconjurat de natură. Terasa oferă o priveliște uluitoare a întregului golf de Rogoznica și în dimineața vă puteți bucura de frumoase răsărituri. Cea mai apropiată plajă (cu pietriș și beton) este situat la aproximativ 3 minute de apartament. De centrul orașului se află la o plimbare de zece minute și Marina Frapa. Rogoznica este bogat în frumuseți naturale și culturale, cum ar fi lacul cu apă sărată Dragon Eye, Biserica Adormirea Maicii Domnului la cer, Our Lady of Capela pe Cape Garden, etc Toate farmecul locului poate fi vizitat de mers pe jos de promenadă care Rogoznica abundente. Apartamentele sunt dotate cu toate aparatele necesare și mobilier. O atenție deosebită este acordată îngrijire și curățenie, astfel încât să va primi apartamente impecabil îngrijite, curate și dezinfectate. Bine ai venit!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Rezervările se fac prin e-mail sau telefon. După plata în avans la rezervare cont bancar este acceptată și atunci veți obține mai multe informații și confirmare a rezervării. Plată: - Depozit în valoare de 25% din prețul total al apartamentului, atunci când a ocupat, - Restul de 75% este plătibil la sosire, în numerar sau înainte de sosirea la apartament, puteți face o plată în contul nostru bancar. Depozitul va fi plătit direct în contul de plăți și informații proprietarul vă trimite la adresa dvs. de email în momentul rezervării. Ajungând la apartament este posibil de la 14:00 până la ora 10:00 și de plecare. Plata conținut suplimentar achita direct furnizorii de servicii cu privire la metoda de plată, vom lasa sa stii.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 1 km
  • Alimentara: 800 m
  • Restaurant: 800 m
  • Doctor: 1.3 km
  • Farmacie: 1.2 km
  • Banca: 800 m
  • Oficiu poştal: 1.3 km
  • Staţie de gaz: 7 km
  • Staţie de autobuz: 600 m
  • Gară: 45 km
  • Aeroport: 30 km
  • Port: 1.5 km
  • Activităţi sportive: 1.5 km
  • Disco club: 7 km
  • Casino: 1.5 km
  • Parcul Național: 40 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Prețul chiriei include: taxa de statiune, parcare, aer condiționat, Wi-Fi, satelit, grătar de grădină, o băutură de bun venit și cadou potrivit la plecare. Oaspeții pot folosi negociate o mașină de spălat Gazdele prietenoase sunt complet angajat să oaspeții și puteți aranja un serviciu de transfer de la aeroport la apartament și înapoi, excursii la parcurile naționale Krka, Kornati și Paklenica barca sau microbuz, tur frumoase orase vechi (Sibenik, Zadar, Trogir, Split, Knin) vizita ferma, cumpara ulei de măsline locale, vin și alte specialități dalmate, inchiria o barca, motocicleta, bicicleta, pescuit, etc. Spune-ne cât mai curând interesul dumneavoastră și vom pregăti o ofertă pentru tine și timpul pe care îl oferim pentru a accepta.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Mihoci
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 8 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Marki, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, Iunie 2023
Cel mai bun dintre cei mai buni

Am petrecut opt zile minunate in apartamentul 1. Cand ne-am ales un loc trebuie sa recunosc ca ne-am ghidat in mare parte dupa parerile postate pe site si a fost un hit in 10 pentru ca nu au fost absolut exagerate.Gazdele foarte primitoare ne-au intampinat frumos, ne-am simtit de parca am fost din nou acolo.curat si parfumat,nu lipsea nimic.Privesterea de pe terasa este minunata.Speram sa venim la Rogoznica anul viitor si cu siguranta aici.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Łódź, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, Iulie 2021
Un loc minunat !

Apartament perfect pentru o familie! Bucătărie bine utilată - perfectă pentru pregătirea oricărei mese, terasă mare, cu o vedere frumoasă. Totul așa cum este descris și fotografii, cartier frumos și liniștit, lângă o plajă diversă, unde toată lumea își va găsi un loc pentru ei înșiși. Gazdele au fost extrem de drăguțe și extrem de utile, o recomand din toată inima!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Warszawa , Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Mihoci, Septembrie 2018
Mi-ar recomanda!

minunat, un loc minunat, cu o priveliste frumoasa, aproape de plaja! Plaja este ideală pentru copii! Minunat proprietari, extrem de frumos, de ajutor! Suntem fericiți că ne-am putea întâlni și ne-am petrecut primele vacanțe acolo cu fiul nostru.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoane cu handicap, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Đurđica Mihoci Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente Mihoci listare a fost vizualizat de 52755 ori de la 25.02.2015.