Apartamente RosieRogoznica - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 866 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Rogoznica și regiunea Regiunii Sibenik!
Descriere detaliata

Apartamentele sunt moderne și sunt situate la 200 de metri de plaja cea mai de dorit numit Lozica care este situat în largul mării. Plaja are o cabină de duș, toalete și un bar și o mulțime de cameră pentru prosoape și scaune de plajă. Fiecare apartament dispune de aer conditionat, bucatarie, baie completă și o terasă. Apartamentele mari au un televizor, mașină de spălat vase, unul dintre ele are o mașină de spălat și oaspeții de a gusta din bunurile pot fi spălate și în casa gazdei. în fața casei este parcare pentru 3 masini, în cazul mai multe vehicule, familia are o mulțime de teren, situat la 50 de metri de casa în care puteți parca. Centrul este situat la aproximativ 1000m și înainte de seara este foarte confortabil să meargă. Magazine sunt, de asemenea, în centrul. Aeroportul este la numai 25 km și este situat în Trogir, Split este la 45 km distanță, iar Sibenik 36 km. Familie Bilic va doreste o vacanță plăcută și liniștită!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Ora de sosire este de preferință în după-amiaza pentru oaspeții care pleacă în acea zi, dar nici o cerință, Depozitul este de 25% din suma totală a sejurului a fost de acord și se calculează în euro.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 1 km
  • Alimentara: 1 km
  • Restaurant: 800 m
  • Doctor: 1.5 km
  • Farmacie: 800 m
  • Banca: 1 km
  • Oficiu poştal: 1.3 km
  • Staţie de gaz: 5 km
  • Aeroport: 25 km
  • Port: 1 km
  • Activităţi sportive: 1 km
  • Disco club: 1 km
  • Casino: 1 km
  • Parcul Național: 45 km
Tip plajă
Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Va oferim apartamente îngrijite și imaculat curate și gazde prietenoase.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Rosie
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 6 opinii
Kraków , Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Rosie, Septembrie 2018
Eu foarte recomand,

Un apartament foarte frumos și spațios. Bucătăria este echipată foarte bine, există tot ce aveți nevoie (mașină de spălat vase, cuptor, plită, cuptor cu microunde, prăjitor de pâine și un frigider mare), în apartamentul de aer condiționat și WiFi. Terasă și grătar disponibile. Apartament foarte curat, care este într-adevăr un mare plus. La plaja 7 minute și la descoperirea plajei, în special pentru copii, există un loc de joacă și practic zero, arici. Hosts foarte frumos și de ajutor și vă mulțumesc pentru un sejur minunat Vă recomand acest apartament tuturor.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Gdańsk, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Rosie, August 2017
apartament Senzațional!

În apartament am petrecut aproximativ 2 săptămâni de concediu cu copii în luna august. apartament foarte confortabil, modern și curat, dotate cu tot ce este necesar pentru o vacanță plăcută (bucătărie complet echipată, cuptor, mașină de spălat vase, gratar pe balcon). Am fost capabili de a găti în apartament, sau cum vin dorinta, de a mânca în oraș. un spațiu amplu de depozitare, paturi confortabile, baie frumos. Apartament umbrită în după-amiaza, asa ca a fost plăcut să stea pe terasă. Cea mai apropiată plajă este de câteva minute, iar al doilea oraș mai mare aproximativ 10-15 minute la malul mării, centrul orașului 20 minute pe jos. bază excelentă pentru Sibenik, Primosten, Split, Trogir și dincolo. Sam Rogoznica, de asemenea, ne entuziasmează, un oraș liniștit, cu un port frumos, lacul de sare și orașul vechi de pe insulă, o mulțime de trasee de mers pe jos. gazde excitabile și primitoare! grijă foarte noi :-) Vă mulțumim pentru o vacanță de familie minunată Bilic în Rogoznica!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Knurów, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Rosie, Iulie 2017
iulie 2017

Stai la 22 iulie 2017. pub-uri foarte frumos. Foarte bine locație. Aproape totul și totuși un pic de pe pista bătut atât de liniștit garantat. Apartamentul în sine de locuințe curate și spațioase. O mulțime de produse alimentare a fost de gătit la fața locului, pentru că bucătăria era bine echipat și este în echipamente decente. În plus, destul de aproape de Split, Trogir și parcul Krka, care este necesar pentru a vizita, deoarece este un loc frumos. Mi-ar recomanda foarte, pentru că în comparație cu alte locuri pentru acest preț este într-adevăr merită. Salutări de la Poloneză Grażyna I Grzegorz

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Bojana Bilic Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Apartamente Rosie listare a fost vizualizat de 42622 ori de la 15.01.2016.