Apartamente TamarisRogoznica - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 0 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Rogoznica și regiunea Regiunii Sibenik!
Descriere detaliata

Apartamente complet echipate confortabile într-o zonă liniștită și liniștită din Rogoznica, primul rând la mare. Facilitatea este în termen de 20-25 de minute de mers pe jos ușor la centru și Marina Frapa. Plaja din fața clădirii este decorată, acoperită cu gresie bengală, cu umbra de tamaris. Plaja cu pietriș este la 30 de metri distanță.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Intrarea la apartament este de 16 ore mai departe, iar plecarea până la ora 10:00 dimineața. Plata în avans este de 40% din prețul total de cazare. Plata cazării este datorată la sosirea în apartament (prețul integral redus pentru suma plătită în avans). În caz de anulare a rezervării, de la prețul integral al cazării va fi păstrată: - cu 30 de zile înainte de începerea termenului de 10%. - între 21 și 30 de zile 20%. - cu 21 de zile înainte de data de începere 40%. - cu 14 zile înainte de începerea termenului de 70%. - cu 7 zile înainte de începerea sărbătorii, se plătește întreaga sumă de cazare. Notă; Cazarea poate fi transferată în altul. În acest caz, avansul plătit este transferat altui utilizator, doar prețul se modifică dacă în apartament există mai multe persoane decât cele rezervate anterior (dacă există posibilitatea unui pat suplimentar).
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 20 m
  • Plajă: 10 m
  • Centru: 1.1 km
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 30 m
  • Doctor: 900 m
  • Farmacie: 900 m
  • Banca: 900 m
  • Oficiu poştal: 1.1 km
  • Staţie de gaz: 5 km
  • Staţie de autobuz: 1.2 km
  • Gară: 55 km
  • Aeroport: 24 km
  • Port: 1 km
  • Activităţi sportive: 70 m
  • Disco club: 1 km
  • Casino: 1 km
  • Parcul Național: 35 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Grătar în grădină și cabină de duș în aer liber la 7 metri de plajă, smochine de casă din grădină. Prin Tamaris puteți obține cea mai bună calitate de ulei de măsline de casă, vin, brandy, de croazieră, închiriere de biciclete și scutere ....
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Tamaris
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 10 opinii
Osijek, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, August 2020
O vacanță minunată

Cazare excelentă chiar lângă mare într-o parte liniștită a Rogoznica. Plaja are umbră naturală, intrarea în mare este chiar în fața apartamentului și există o piscină de piatră unde copiii se jucau ore întregi. Apartamentul în care ne aflam avea tot ce ne trebuia și am fost cel mai impresionat de balconul unde puteam sta toată ziua, pentru că întotdeauna există umbră. Priveliștea este frumoasă asupra insulelor și a farului Mulo. Centrul orașului se află la 20 de minute de mers pe jos, iar lângă apartament se află o tavernă cu o selecție bună de băuturi și mese. Stăpână pentru fiecare compliment, mereu disponibil și gata de ajutor. Această sărbătoare va rămâne în amintirile noastre îndrăgite. Multumesc pentru tot!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Cerknica, Slovenia
Dezastru (1/5) A rămas în Apartamente Tamaris, Iunie 2019
O vacanță de neuitat

Vacanță cu adevărat de neuitat. Apartamentele au fost renovate, unde ar avea cel mai frumos loc sub fig, erau lemn și paleți. La intrarea în apartament, ustensile de bucătărie, mixer. Deoarece nu ne-au spus că renovară, nu am luat apartamentul, vrem să ne restituim, în schimb, am avut amenințarea că ar trebui să plătim prețul integral, iar în cazul unei reclame negative, instanța de judecată.

Recomandat pentru : Turistii fara o masina,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Răspundeți la comentariul negativ

Oaspeții au venit în apartament pe 8 iunie, în timp ce întreaga Dalmație era plină de lucrări și pregătiri pentru sezon. Apartamentul era curat și impecabil. Adevărat, în grădină erau anumite palete și detalii necontestat, cu care ne-am confruntat cu siguranță în acea zi. În comentariile clienților, totul a fost eliminat și eliminat cât mai repede posibil, în mai puțin de o oră, am găsit chiar cazare prietenoasă și cazare de înlocuire dacă voiau să plece. Cu toate că pe pagina noastră din apartament se afirmă în mod clar în ce cazuri clientul are dreptul la o rambursare și costul complet al cazării este plătitor, oaspetele a neglijat regulile Casei și insistă asupra restituirii depozitului, deși nu are drepturi. La o oră după ce oaspeții au sosit și grădina a fost curată și impecabilă, am avut și fotografii. În plus față de terasele proprii, oaspeții au, de asemenea, masa proprie în grădină sub smochin, la 10 metri de plajă. Doamna care se afla in apartament a avut un atac isteric, a strigat, starea ei nervoasa nu era potrivita pentru coexistenta in facilitatea de ospitalitate. În scurt timp, când erau în apartament, au folosit bucătăria și toaleta. Ea a fost mulțumită de apartament, care este identic cu imaginile. A detestat doar detaliile din grădină. În conformitate cu Regulile Casei, avem dreptul la costul complet al cazării. Nu avem intenția de a extrăda instanța. Toate apartamentele noastre sunt bine înregistrate, dar restul dintre noi au suferit daune, nu pe ale noastre

Warszawa , Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, Octombrie 2018
Numai Rogoznica, Lozice!

Suntem deja de 9 ori în Croația, dar un loc atât de bun, din toate punctele de vedere, nu a fost încă. Cu toții am spus cu o singură voce (căsătorie cu trei copii) am fost mereu pe insule (Rab, Pag, Brač, Hvar, Peljesac), de data aceasta am ales Rogoznice și pe bună dreptate. Aici veți găsi totul pe scurt - clima și atmosfera dalmată, marea caldă, curată, intimă (Lozica). Mare 20 m, grădină cu flori frumoase, struguri și smochin, (espresso de dimineață la mare, neprețuit), pâinea proaspătă ajunge în fiecare dimineață. Probabil a fost singurul loc unde ați putea lua pește dimineața în zi și seara, mâncați creveți pe plajă și gustați vinul local. Gazdele, merită un comentator separat, Le-am văzut o dată, dar am fost primiți ca niște vechi prieteni. Caldă, deschisă, mereu utilă în totul. Deci, 10 stele de la noi fără să fluturăți.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Andrea Sagmeister Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Maghiară,
Apartamente Tamaris listare a fost vizualizat de 140124 ori de la 05.05.2014.