Apartamente ZubakRovanjska - Regiunea Zadar

preț de la LEI 4.942 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Rovanjska și regiunea Regiunea Zadar!
Descriere detaliata

Frumos Rovanjska este situat în golful la capătul canalului Velebit, în apropiere de Zadar. Proximitatea Velebit îmbogățește acest loc parcuri, peșteri, și trasee de biciclete. bogăția pestera lui Modric la poalele Velebit, și biserica Sf .. George in inima orasului este arhitectura veche religioasă croată. In apropiere este Parcul National Paklenica 8 km, Lacurile Plitvice National Park aproximativ 95 km, iar Parcul Național Krka în distanța este de aproximativ 85 km. Apartamentele sunt situate la 200 m de la stația de autobuz, la 400 de metri de plajă, la 30 km de portul de aeroport și de feribot Zadar. Terasa oferă o vedere minunată la mare și, în special frumos apus de soare. Apartamentele sunt moderne și complet echipate.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Model de plată - cu rezervare plăti 30% din prețul, iar restul cash la sosire. Taxă este inclus în preț. Ora de sosire este sâmbătă de la 13:00 - 18: 00h, și ora de plecare în zilele de sâmbătă până la ora 10: 00h.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 700 m
  • Plajă: 700 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Staţie de autobuz: 200 m
  • Aeroport: 30 km
  • Port: 400 m
  • Parcul Național: 6 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Zubak
Tea Zubak Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Rovanjska este un mic sat situat pe marginea canalului Velebit, într-un golf în cazul în care amestecul de aer continental și mare, aproape de 3 natura: Telačćica, Lacul Vrana și Velebit, și 5 parcuri naționale: Kornati, Velebit de Nord, Lacurile Plitvice, Paklenica și Krka. Travel este o oaza care ofera vizitatorilor sai o vacanță liniștită și plăcută într-o atmosferă dalmată reală.

Apartamente Zubak listare a fost vizualizat de 9073 ori de la 06.06.2017.