Apartamente PulićRovinj - Istria

preț de la LEI 866 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Rovinj și regiunea Istria !
Descriere detaliata

Apartamentele sunt situate în casa familiei, înconjurat de pini într-un cartier liniștit, în cea mai frumoasă parte din Rovinj, Borik, o locație frumoasă între orașul vechi și de plajă. Noastre apartamente noi și complet echipate sunt situate la 200 de metri de plaja (mare) și 25 de minute de mers pe jos de orașul vechi, care duce promenada. Magazin, stand cu fructe și legume și ATM-uri, stație de autobuz se află la 5 minute de mers pe jos. zonele înconjurătoare Plaja și situat la o mulțime de cafenele și restaurante fermecătoare, centru de scufundări, facilități sportive și de divertisment și de animație de diferite tipuri pentru toate vârstele. Veniți și bucurați-vă una dintre cele mai frumoase orașe de pe Marea Adriatică, Rovinj!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Depozitul este de 20% și se plătește în momentul rezervării. Restul se plătește la sosire. Ora de sosire de la 14:00 h de plecare până la ora 10:00. Pentru sejururi de peste 10 nopți reducere suplimentară. Curățenia finală este inclusă în preț și fără costuri suplimentare.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 2 km
  • Alimentara: 70 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 2 km
  • Farmacie: 3 km
  • Banca: 2 km
  • Oficiu poştal: 2 km
  • Staţie de gaz: 1 km
  • Staţie de autobuz: 70 m
  • Gară: 17 km
  • Aeroport: 35 km
  • Port: 2 km
  • Activităţi sportive: 300 m
  • Casino: 3 km
  • Parcul Național: 26 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Pretul include: Peste noapte, taxa de statiune, înregistrarea - out, Wi-Fi, curățenie finală, parcare, energie electrică, apă. Servicii suplimentare opționale oferim rating Mic dejun - 7 € / pe persoană Spălătorie - 5 € Serviciul pentru a transporta oaspeții la sau de la aeroport Pula - 35 € Animale de companie - 10 € / zi
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Pulić
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 7 opinii
Essen, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Pulić, Iulie 2016
Rămânând Jelena a fost cel mai bun am avut în călătoria noastră prin Croația!

Rămânând Jelena a fost cel mai bun am avut în călătoria noastră prin Croația! Unitatea de cazare este foarte prietenos, iar apartamentul cu balcon are suficient spațiu pentru două persoane. Ceea ce trebuie subliniat curățenia apartamentului și apropierea de plaja (aproximativ 5 minute). Jelena a fost extrem de prietenos și de ajutor pentru noi! Cu ajutorul lor, drumul nu mai era o problemă în oraș. Vă recomandăm hotelul cu siguranta continua

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Sankt Margarethen an der Raab, Austria
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Pulić, Iulie 2016
Noi am fost pe deplin multumiti

Jelena ne-a salutat călduros și, deși apartamentul nu era încă liber pentru că am venit mai devreme int el dimineata, dar ne-am parcat mașina noastră la casă și între timp a mers la plajă. Plaja este cu adevărat fantastic și la doar câteva minute de proprietate. Apartamentul are tot ce ai nevoie, iar noi chiar putem aduce legumele din grădină. Seara ne-am petrecut pe terasa confortabilă. Pentru întrebări am putea apela întotdeauna la Jelena și întreaga familie a fost întotdeauna extrem de prietenos. Din apartament, au fost doar câteva minute la un mic supermarket, mai multe restaurante și plajă (cina). Am avut o multime de cuplu cameră în apartament și nu ar ezita să facă o rezervare cu Jelena câștig.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Turistii fara o masina, Romantici,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Sacile, Italia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Pulić, Iulie 2016
Apartamentul este la fel ca imagine, este foarte curat și simplu

Șederea în apartament a fost foarte frumos. Jelena a salutat-ne atât de prietenos și de ajutor, arătându-ne apartament și spunându-ne cum să ajungi la plajă și cel mai apropiat supermarket. Condiții de viață în aceeași clădire a fost întotdeauna la dispoziția noastră, dar într-un mod foarte discret. Apartamentul este la fel ca imaginea, este foarte curat și simplu. Am avut senzația că îi păsa Jelena deosebit de preocupat de acest lucru, și am o mulțime aprecia! Locatia este într-adevăr de două minute de plaja frumoasă Borik, format din piese doar rock și mici golfuri de pietre. Plaja Borik are mai multe baruri mici și chioșcuri, există, de asemenea, un restaurant foarte frumos pentru cine la lumina lumanarilor. Rovinj poate fi, de asemenea, ajunge în 5 minute cu mașina, așa că este, de asemenea, convenabil din acest punct de vedere. Am recomanda-o pentru cei care doresc o vacanță într-o zonă liniștită, dar încă mai aproape de orașul Rovinj pentru zile sau mai multe seri sociale.

Recomandat pentru : Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Turistii fara o masina, Romantici,
Recenzie este tradus din italiană - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Jelena Pulić Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Buna ziua, numele meu este Jelena ... ツ Ca gazdă, vă voi da sfaturi și informații despre unde să meargă, ce să viziteze, recomanda restaurante, baruri, magazine ... eu sunt la dispoziția dumneavoastră pentru a vă asigura că aveți o ședere plăcută și de neuitat în Rovinj. Bine ati venit la Rovinj! ❤

Apartamente Pulić listare a fost vizualizat de 35989 ori de la 13.06.2015.