Apartamente SilvestraRovinj - Istria

preț de la LEI 1.040 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 15 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Casă de vacanță în Rovinj, un oraș Istrian cu peisaje naturale frumoase. Apartamente confortabile, cu intrări separate, terase și parcare în curte. Casa noastră de vacanță se află la aproximativ 10 minute de mers de centrul orașului și de cea mai apropiată plajă (Lone Bay, Hotel Eden). Minunatele plaje din pădurea Golden Cape Park se află la 10 - 20 minute de mers (în mare parte prin parc).

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Suplimentul pentru fiecare persoană suplimentară este de 12 € la 20 € pe noapte (în funcție de sezon). Supliment pentru un animal de companie: 10€ pe noapte. Pentru sejururi mai mari de 7 nopți sunt posibile reduceri, iar cu cât șederea este mai lungă, cu atât reducerea este mai mare. Pentru sejururile mai scurte de 7 nopți plătim suplimentar (cu excepția cazurilor excepționale, de exemplu, când durata șederii este limitată de disponibilitatea apartamentului): 1 noapte 100%; 2 nopți 75%; 3 nopți 50%; 4 nopți 35%; 5 nopți 20%; 6 nopti 10%. Pentru confirmarea rezervării, este necesară o plată în avans de 30% din suma totală, dar nu mai puțin decât prețul de închiriere pentru trei nopți. Restul se achită la sosire sau la programare. TVA este inclus în preț. Ziua de sosire și plecare după dorință.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Dacă călătoria dvs. nu este posibilă din cauza restricțiilor generale Covid-19, puteți primi înapoi depozitul (taxa bancară dedusă) sau suma totală poate fi lăsată ca credit pentru următoarea vizită. Pe de altă parte, dacă vă anulați călătoria din orice alt motiv, costurile de anulare vor fi limitate la suma depozitului. Dacă primim o altă rezervare, veți primi depunerea înapoi, deduse costurile noastre (max. 50 EUR) și eventualele pierderi. Pierderea depinde de noua rezervare și este diferența dintre prețul total și prețul pe care îl obținem cu noua rezervare. Putem apoi să vă transferăm suma (comisionul bancar dedus) sau poate rămâne drept credit.
Distante
  • Mare: 300 m
  • Plajă: 500 m
  • Centru: 500 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 400 m
  • Farmacie: 400 m
  • Banca: 200 m
  • Oficiu poştal: 500 m
  • Staţie de gaz: 1 km
  • Staţie de autobuz: 500 m
  • Gară: 18 km
  • Aeroport: 40 km
  • Port: 300 m
  • Activităţi sportive: 300 m
  • Casino: 400 m
  • Parcul Național: 30 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Biciclete la cerere.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Silvestra
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 15 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Krakow, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, Aprilie 2023
Sejur fantastic în Rovinj

Ne-am cazat într-un apartament cu două dormitoare. Este un apartament foarte confortabil, dotat cu toate echipamentele necesare. Există o terasă acoperită în aer liber. Un loc foarte linistit si confortabil unde sa stai. Pentru noi a fost o locație fantastică - pe o stradă liniștită, cu un loc de parcare convenabil. La câteva minute de mers pe jos până la coastă... și ai cea mai frumoasă priveliște despre Rovinj. Până în centrul orașului mergi de-a lungul coastei, având mereu o priveliște frumoasă. Contactul cu proprietarul este foarte bun. Vesna este o persoană fantastică care tratează oaspeții foarte prietenos. Daca mergem in acele zone, cu siguranta vom alege acest apartament. Salutări călduroase și mulțumiri Vesnei.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Linz, Austria
Excelent! (5/5) A rămas în A2+1, August 2023
Recomandat!

Obișnuiam să-mi caut cazarea de vacanță la nivel local. Datorită câinelui meu, am început să rezerv înainte de vacanță. De 14 ani merg la Vesna și Nino cu sau fără câine, cu sau fără copii, cu prietenii sau în cuplu. Am locuit deja în toate locurile de cazare ale gazdelor foarte calde și politicoase și le pot recomanda fără rezerve. Locația mi se pare perfectă și mie: Puțin deasupra centrului Rovinjului, doar atât, dar și în frumosul parc național se poate ajunge rapid – mai ales cu bicicletele, pe care le poți rezerva în același timp. Pe curând!!!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Berlin, Germania
Foarte bine (4/5) A rămas în A4+1, Septembrie 2022
Vacanta cu gazde foarte dragute

Am stat în FeWo Palme primele 2 săptămâni în 22 septembrie. Gazdele noastre au fost foarte primitoare, apartamentul a fost foarte curat și bine echipat. WiFi-ul a funcționat perfect. Ne-am putut relaxa fără stres. Mulțumiri

Recomandat pentru : Vacante active, Turistii fara o masina,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Vesna Šverko Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană, Slovenă,
Apartamente Silvestra listare a fost vizualizat de 71641 ori de la 01.07.2017.