Apartamente Marija i MartinRuskamen - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.363 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Ruskamen și regiunea Regiunea de Split!
Descriere detaliata

Apartamente Maria si Martin se află într-un loc turistic mic Ruskamen, situat pe malul frumoasa Riviera Omis. Casa este situat deasupra drumului principal, intr-un cartier foarte liniștit. Aproximativ 200 de metri mai jos de casa este frumoasă plajă cu pietriș, cu o nuanta naturala de pini. Plajele sunt realizate din pietricele mici si sunt complet sigure pentru copii. In curte este un gratar, care este disponibil pentru toți oaspeții. Casa este accesibil de vehicul. Parcarea pentru oaspeții este situat lângă casă. Magazine, baruri și restaurante se află la 80 de metri de casa. Vă oferim o vacanță bun de mare de cristal, plajă cu condiții ideale pentru windsurfing, iar pentru aventuros există posibilitatea de alpinism liber și rafting pe râul din apropiere Cetina (5 km). Alte frumuseți și mistere ale acestui loc excepțional vă veți descoperi și de a găsi motivul pentru re-sosire, precum și mulți dintre prietenii noștri de mult timp. Bine ai venit!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata în avans așa cum sa convenit. De preferință, ora de plecare până la ora 11:00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 100 m
  • Alimentara: 50 m
  • Restaurant: 60 m
  • Doctor: 6 km
  • Farmacie: 6 km
  • Banca: 6 km
  • Staţie de gaz: 7 km
  • Staţie de autobuz: 7 km
  • Gară: 30 km
  • Aeroport: 45 km
  • Port: 35 km
  • Activităţi sportive: 80 m
  • Disco club: 30 km
  • Casino: 26 km
  • Parcul Național: 30 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
posibilitatea de a închiria caiace, bărci și jet-ski, rafting, excursii organizate cu barca la insulele din apropiere, posibilitatea de alpinism liber (reduceri speciale pentru alpiniști :)
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Marija i Martin
Comentarii
Foarte bine 4/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Lublin, Polonia
Foarte bine (4/5) A rămas în Apartamente Marija i Martin, Iulie 2016
loc liniștit

Mi-ar recomanda persoanelor cu copii care sunt în căutarea pentru pace și plajele nu aglomerate. Oras b.mała dar cu un magazin foarte bine aprovizionat și un restaurant. Distanta pana la plaja la aproximativ 200 - 300 m., În funcție de plaja pe care o alegeți. Cea mai mare parte plaje stancoase, mici secțiuni de pietriș, foarte liniștit și nu aglomerat, apa mega transparent (recomanda obtinerea masca de scufundare). Dacă aveți o destul de liniștită, puteți merge la Makarska, Baska de apă etc. Vă recomandăm, de asemenea, o expediție în partea de sus a Sf. Jure, vederi de neuitat, și Split Omis și, desigur, un oraș foarte frumos, cu multe atracții. Cazare foarte curate și bine întreținute, dotate cu tot ce este necesar, nici TV, dar există WI FI, am avut un apartament A2 + 2, cu un balcon foarte mare și vederi minunate la mare. Proprietar foarte frumos si sociabil, puteți comunica cu ușurință, fără a cunoaște limba engleză, în general, toate foarte frumos JURUL și politicos, aș recomanda din toată inima. Rudi vă mulțumesc.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Warszawa, Polonia
Foarte bine (4/5) A rămas în Apartamente Marija i Martin, Iulie 2016
vacanță liniștită

Mi-ar recomanda pentru persoanele care sunt în căutarea pentru pace. Plaja intimă și curat, roci frumoase, nu aveți nevoie pentru a transporta o umbrelă deoarece vă puteți ascunde în umbra de pini răspândire. Există un duș pe plajă. Gazdele sunt foarte frumos și poți vorbi cu toate subiectele. Am vorbit în limba engleză, dar croații pot ajunge în siguranță vorbi în limba polonă. Camere curate, îngrijite. Am avut 2 camere pentru 2 persoane, împreună cu bucătărie bine utilată și baie, camerele au balcon mare cu vedere la mare. Pe partea din spate a casei este de munte. Grătar este în curte. Mi-ar recomanda luarea unor produse alimentare din Polonia, pentru că Croația este scump. In apropiere se afla o pizzerie. (Pizza gustoase). Dacă ați obosit de idilă liniștit, decât vă puteți merge cu mașina la Omis (aproximativ 6 km). Este un oraș turistic fermecător, cu o plajă mare (și aici aveți umbrele). Noi am fost în Parcul Național Krka, Split, Trogir și Dubrovnik. Primul moment este surprinzător, deoarece aleea casei este mult mai dificilă. Am reușit. vacanță plăcută.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Apartmani Marija i Martin Šaravanja Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Apartamente Marija i Martin listare a fost vizualizat de 27763 ori de la 16.02.2015.