Apartamente CasaBlankaSabunike - Regiunea Zadar

preț de la LEI 694 pe noapte
Descriere detaliata

Apartamentele Casa BLANKA de la primul etaj, unul cu 3 dormitoare și celălalt cu 2 dormitoare, living, sufragerie și bucătărie toate într-unul, baie și terasă acoperită de 10 m2 sunt situate într-un mic sat turistic SABUNIKE în apropiere de ZADAR. Apartamentele sunt decorate frumos cu o bucătărie complet echipată, aer condiționat, internet WiFi, SAT / TV, grătar. Casa este înconjurată de o grădină plină de flori. Parcarea este în fața casei și este complet gratuită. Apartamentele BLANKA sunt situate la 350 m de plaja frumoasă, lungă, de nisip și la 50 m de magazine, restaurante etc.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
TERMENI DE REZERVARE: După acceptarea ofertei, rezervarea este plasată pe Internet și confirmată prin plata în avans de aprox. 30% la contul giro al chiriașului în termen de 8 zile de la primirea numărului de cont giro pentru plată. În momentul în care banca efectuează plata în avans, oaspetele va primi un UGOVOR-VAUCHER pentru vară cu toate informațiile din ofertă și confirmarea primirii avansului. Suma rămasă de cca. 70% vor fi plătite în numerar la sosire, după ridicarea cheilor. În caz de anulare, plata în avans nu va fi rambursată! SEZONUL PRINCIPAL: 01. 07. - 31. 08. Sosire în sezonul înalt: sâmbăta sau duminica după ora 15:00 Plecare sezon principal: sâmbătă sau duminică până la 10 dimineața
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
 • Mare: 300 m
 • Plajă: 400 m
 • Centru: 50 m
 • Alimentara: 50 m
 • Restaurant: 100 m
 • Doctor: 3 km
 • Farmacie: 3 km
 • Banca: 3 km
 • Oficiu poştal: 3 km
 • Staţie de gaz: 2 km
 • Disco club: 3 km
Tip plajă
Plajă cu nisip,
Extra oferta
SABUNIKE este un mic loc de vacanță pe coasta Adriaticii din centrul Dalmației. Veți găsi tot ce aveți nevoie pentru o vacanță confortabilă, liniștită, în familie. Și dacă sunteți în căutarea distracției, stațiunea de discotecă ZATON se află la doar 3 km de Sabunik, iar capitala Dalmației Centrale, ZADAR cu Aeroportul ZEMUNIK - 15 km. Zadar are, de asemenea, o gară, un spital, centre comerciale, un teatru și orice altceva vă puteți gândi.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente CasaBlanka
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Jasna Lapuh
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Salutări! Numele meu este Jasna Lapuh și sunt un reprezentant al familiei Gajic, care deține 2 apartamente frumoase într-un mic sat turistic PRIVLAKA-Sabunike. Pe lângă cazare confortabilă, veți fi întâmpinați de gazdele prietenoase, de o atmosferă de familie și de o băutură binevenită. Dacă doriți să faceți o rezervare, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați prin e-mail sau telefon în legătură cu oferta.