Apartamente ŠimeSabunike - Regiunea Zadar

preț de la LEI 791 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Sabunike și regiunea Regiunea Zadar!
Descriere detaliata

Instalația este situată în centrul localității Sabunike, la 20 de metri de magazine și baruri și la 5 minute la restaurante si la 10 minute de mers pe jos la plaja. Plaja de nisip este cunoscut pentru noroi sale de vindecare. Puteți să naviga și surf. În imediata apropiere a parcurilor naționale Krka și Paklenica. Este ideal pentru familiile cu copii. În apartament există două apartamente, unul de 35 m2, cu un dormitor și un living cu bucatarie, baie si beautifull 20 de metri pătrați. Al doilea apartament este pe doua etaje, de 65 m2, cu doua dormitoare, living, bucatarie, baie si doua terase de 25 m2, dintre care una în acoperiș, cu vedere la mare. sunt înregistrate și clasificate cu 3 stele apartamente.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Sosirile sunt în zilele de sâmbătă, după ora 13 și plecările până la 9 ore. Durata minimă de ședere este de 7 zile. Posibilitatea de pat suplimentar taxa suplimentara de 10 euro pe persoană pe zi. Atunci când o rezervare este obligat să plătească un avans de 100 EUR pentru a confirma rezervarea și echilibrul la sosire. De impozitare nu este inclus în preț, și este de 1 EUR pe zi per persoană și pentru copii 13- 18 ani 0, 50 EUR pe zi. Așteptăm cu nerăbdare să te văd ....
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 500 m
  • Plajă: 500 m
  • Centru: 10 m
  • Alimentara: 10 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 2 km
  • Farmacie: 2 km
  • Banca: 2 km
  • Oficiu poştal: 2 km
  • Staţie de gaz: 2 km
  • Staţie de autobuz: 2 km
  • Gară: 20 km
  • Aeroport: 22 km
  • Port: 2 km
  • Disco club: 2 km
  • Parcul Național: 40 km
Tip plajă
Plajă cu nisip,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Šime
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
nin, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Šime, Iulie 2017
Excelent cazare !!

Rămâi cu d-na DRAZENKA a fost într-adevăr perfectă ... Apartamentul este exact cum ar fi picturi, noi, curate, și tot în ea ai nevoie pentru a rămâne. Plaja nevoie de zece minute de mers pe jos normale. În apartamentul neposrednji lângă magazin, piață, cafenea, magazin de produse de patiserie, agenție de turism, schimb valutar, restervracija ... Doamna DRAZENKA este o persoană foarte frumos precum și vărul ei Lucia și soțul ei. Vă mulțumim pentru un sejur plăcut și vacanță minunată și sper să te văd anul viitor.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
mulțumesc

Doamna Darja vă mulțumesc foarte mult pentru cuvintele frumoase, aștept cu nerăbdare să ne re distrați. DRAZENKA

KRIŽEVCI, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Šime, Iunie 2017
Ideal cazare !!

Șederea la doamna DRAZENKA a fost placuta, iar cladirea este exact tipul așa cum este descris mai sus, curat, bine întreținute și curate. Bucataria are tot ce ai nevoie pentru intreaga familie, si are doua frigidere, un congelator. Camerele sunt frumos mobilate și paturile sunt confortabile. Cazarea este în centrul de Sabunike, produse de panificație, magazin, cafenea și magazin de patiserie în jurul valorii de colț. Centre comerciale sunt la 5 minute cu mașina astfel încât să puteți merge în piețe mai mari. Am rămas cu doi copii jucăușe, pentru care doamna a avut foarte răbdare. De la apartamente la plaja este la o plimbare de 5-10 minute (în funcție de starea de spirit a copiilor). Pe drumul spre plajă și parc cu un tobogan și leagăne și noi, iar majoritatea a rămas. Totul este la îndemână și poate merge cu masina, traficul nu este greu, iar masinile pe care le conduc cu atenție, deoarece există o mulțime de copii mici, care în mod constant în jurul valorii de sărituri. De la Sabunika la 2 km distanță există Nin pe care am vizitat și aproape de Zadar. Ar recomanda acest loc pentru familiile cu copii, deoarece plaja este frumos și plin de copii care se joacă și se distrează de a face tot felul de structuri din nisip. Copiii mei bucurat de marea caldă și toată ziua de joc și de a cunoaște alți copii. Doamna DRAZENKA este extrem de prietenos și persoană frumos și sperăm să re-vacanta de anul viitor. Încă o dată mulțumesc doamnei DRAZENKA pentru un sejur minunat și înțelegere pentru copiii mei zgomotoase.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Čakovec, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Šime, August 2016
cazare bună valoare!

Descrierea proprietății este exactă, apartamentul este exact așa cum este în imagine și unde plaja este la 5 minute de mers pe jos. Am fost primiți de toate îngrijite, curate și noi. Deși nu există nici un sentiment, d-na DRAZENKA a pus ventilatorul și nu au nevoie de aer condiționat în apartament a fost într-adevăr confortabil. Proprietar, sau Ms .. DRAZENKA este excelent, prietenos și accesibil oamenilor, și am fost plăcut salutat și a făcut timp la întrebările noastre. Mi-ar recomanda cu siguranta acest sediu, la prieteni, este un apartament ideal pentru un cuplu. Sabunike sunt, în general, o mare destinatie, deoarece acestea sunt aproape de Nin, Zaton, Privlaka, Zadar, și plaja Reginei este frumoasă (dacă vă place de nisip, ideal pentru copii).

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Draženka Matus Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente Šime listare a fost vizualizat de 54540 ori de la 10.03.2016.