Apartament Gaga Split - Regiunea de Split

preț de la LEI 990 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Split și regiunea Regiunea de Split!
Descriere detaliata

Apartament Gaga este situat într-o zonă liniștită a orașului Split, într-o clădire de la etajul șapte, cu lift și balcon cu vedere la mare, în apropiere de plajă și toate celelalte facilități. Are avantajul de a beneficia de parcare gratuită în fața clădirii. Există, de asemenea, un spațiu de joacă mare pentru copii și parcuri, precum și o apropiere de magazine în 2 minute. Conexiuni foarte bune la stația de autobuz, iar stația este la 2 minute de apartament. Frumoasa plajă Trstenik lângă hotelul Raddison Blu și plajele Žnjan și Bačvice se află la doar câțiva pași. Spitalul din Križine, universitățile și facultățile se află la 10 minute distanță. Asigurați-vă că mergeți în centrul orașului și vizitați Palatul lui Dioclețian și Marjanul nostru, din care puteți vedea întregul SPLIT. Apartamentul poate găzdui 3-4 persoane și are tot ce aveți nevoie de climă. Internet. . spălare. . bucătărie. . frigider cu congelator. . tv. . balcon. . fier. . spălătorie ... lenjerie de pat ... prosoape. . bai. . săpunuri. Supermarketul LIDL funcționează zilnic din balcon.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Transportul este considerat o plată rezervată de 20% din prețul cel puțin 100 de euro. Proprietarul poate intra după ora 13:00 și pleacă în ziua plecării până la ora 10:00. Pentru orice informații sau întrebări puteți trimite întotdeauna o anchetă la o corespondență care este verificată în timpul zilei de multe ori. Taxa de ședere este inclusă în preț La sosirea în apartament, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru înregistrarea dvs. E-vizitator, care este utilizat în acest scop și este șters automat.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 1.5 km
  • Plajă: 1.1 km
  • Centru: 2 km
  • Alimentara: 30 m
  • Restaurant: 50 m
  • Doctor: 50 m
  • Farmacie: 50 m
  • Banca: 60 m
  • Oficiu poştal: 100 m
  • Staţie de gaz: 1 km
  • Staţie de autobuz: 2 km
  • Gară: 2 km
  • Aeroport: 22 km
  • Port: 3 km
  • Activităţi sportive: 50 m
  • Disco club: 50 m
  • Casino: 300 m
  • Parcul Național: 50 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
la cerere, puteți indica dacă doriți să ajungem la dvs. la un aeroport, la un autobuz sau la o stație de tren cu partenerii noștri care au decis să facă acest lucru. Putem recomanda unde să mâncăm în oraș și la care să mergem la excursii.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Gaga
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Žminj, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Gaga , Iulie 2018
Cazare excelentă în Split

Apartament Gaga este situat într-o locație foarte bună în Split. Aproape de magazine, parcarea gratuită se află în spatele clădirii. Plaja are 15 minute și în mare parte mergem pe plajă. În apartamentul nostru ne-am simțit acasă mulțumită îngrijirii frumoase Fani, care ne-a pregătit tot ce ne-a fost necesar pentru o vacanță relaxată și plăcută. Aceasta este cea mai bună cazare pe care am rămas-o și cu siguranță vom reveni.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
MULȚUMIM

Draga mea, mulțumită pentru revizuire, sunteți amândoi o plăcere din toate punctele de vedere. Întotdeauna ați venit aici :-) Echipa de salut!

Split, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Gaga , Iulie 2018
Prezadovljna

Felul și felul de casă. Disponibil întotdeauna tot ce este nevoie. Apartament frumos, balcon vedere frumos. Foarte mulțumit

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
MULȚUMIM

Pipi, mulțumesc pentru recenzie :-) voi doi ați fost excelenți :-)

Postojna, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Gaga , Iulie 2018
Apartament frumos, cu locație excelentă

Am rezervat acest apartament pentru o noapte în timpul festivalului Ultra Europe. Am fost surprinși la prețul foarte mic comparativ cu alte apartamente din această perioadă. Apartamentul este pe o locație bună - în față aveți un magazin de produse alimentare și o stație de autobuz de unde vă duce autobuzul spre centru în timp scurt. Parcarea gratuită este disponibilă lângă apartament. 15 minute de mers pe jos te separă de plajă. Apartamentul este frumos, nou și curat. Dar cireșul de sus se întâlnea cu proprietarul ei, dna Fani Bosnjak. Ea este o persoană atât de frumoasă, bună și drăguță, cu o inimă mare. Ea ne-a oferit, o plimbare la stadionul Poljud și ne-a explicat și ne-a dat informații despre tot ce aveam nevoie să știm despre oraș. Ea are grijă de oaspetele ei și se asigură că ei se simt ca acasă în timp ce stau în apartamentul ei. Vă recomandăm foarte mult acest apartament. În mod sigur, o să o rezervăm din nou când vizitează Split data viitoare!

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Turistii fara o masina, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Mulțumiri

vă mulțumesc SPAM pe o revizuire frumos.Va fi bucuros să vă urez bun venit din nou, atunci când doriți să vină vizitați orașul nostru de Split.I-am spus că ați fost satisfăcuți.Bună cu respect la întreaga echipă!

Fani Bošnjak Publicitate de la 2018
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartament Gaga listare a fost vizualizat de 16467 ori de la 09.06.2018.