Apartament RivaSplit - Regiunea de Split

preț de la LEI 542 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartament Riva este situat direct pe coastă, în centrul orașului Split, în partea de vest a Riva, o promenadă de coastă care duce spre centrul orașului pe de o parte, iar pe de altă parte spre plajele frumoase ale orașului și pădurea Parcului Marjan. Apartamentul este destinat pentru șederea confortabilă a două persoane, cu posibilitatea de a găzdui până la patru persoane. Este format dintr-un dormitor, baie, bucătărie și living și o loggie cu vedere la mare, la malul mării și la portul marin ACY din apropiere. Dotat cu echipamente moderne pentru a vă face șederea în el cât mai confortabilă și îngrijită. Are aer condiționat, TV prin satelit, internet wireless, duș de masaj, bucătărie complet utilată.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
- Lenjeria de pat este schimbată la fiecare 7 zile în timpul sejururilor mai lungi și, mai des, dacă este necesar. - În tarif sunt incluse chirii zilnice, taxe de călătorie, lenjerie, prosoape, bucătărie complet utilată, cu toate ustensilele și ustensilele necesare, apă, electricitate și gaze, aer condiționat și internet wireless. - Plata în avans este de 30% din prețul total al aranjamentului. Plata în avans se face prin depunerea de bani într-un cont bancar. Restul până la prețul complet al aranjamentului va fi plătit la sosire.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 50 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 50 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 100 m
  • Banca: 100 m
  • Staţie de gaz: 30 m
  • Gară: 1 km
  • Aeroport: 30 km
  • Port: 100 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Dacă vă îndreptați către centrul orașului din apropiere (5 min), veți găsi numeroase restaurante, taverne, cafenele, magazine și partea veche a orașului numită Varoš și o piață de pește pitorească și veți experimenta atmosfera vieții din Split. Dacă doriți să petreceți ceva timp în natură și pe malul mării, veți găsi plaje în apropiere de Ježinac, Kašuni, Institut, Bene și Parcul Forestier Marjan, cu traseele sale de ciclism și plimbare, biserici vechi, muzee și Parcul Memorial Sustipan. Sperăm că veți vedea totul și așteptăm cu nerăbdare să vă vedem!
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Riva
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Split, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+1, Iulie 2015
EXCELENT!!!!

Am rămas în apartament Riva în lunile iulie și august 2015 și se poate recomanda ca un loc cu totul excelent pentru a petrece o vacanță. Pentru a se trezi în dimineața și au micul dejun sau o ceașcă de cafea pe balcon, a fost pur Heaven, cu vedere la mare, uitam toate bărcile și de la aproximativ amiază - 13 încoace există soare pură pe această parte a clădirii într-adevăr așa bun pentru plajă. Cina pe timp de noapte a fost, de asemenea, mare mai ales atunci când lumânările sunt aprinse și vedere nocturnă de pe Coasta de Vest în acțiune este uimitor. Apartamentul este ideal pentru o singură persoană și pentru cupluri și poate oferi găzdui până la 4 persoane, dacă este necesar. Facilități de gătit au fost perfecte, cu un aragaz full size, (o necesitate în ochii mei!), Ample oale si tigai, vesela, tacamuri, ustensile, o multime de pahare si cani, un full size congelator frigider și mașină de spălat vase de gătit. La fel ca a fi acasă! Există o mulțime de spațiu în zonele de locuit și un dormitor cu suficient spațiu de stocare, dar cu un mare balcon afara, a cărui ședere în interior !! Apartamentul este la mică distanță de Palatul și toate atracțiile sale, Riva, Bavice Beach, care are o plajă de nisip, The Marjan Hills în cazul în care aveți o vedere fantastică asupra Split, de la Viewpoint ... există, de asemenea, un restaurant acolo, care are un meniu mare și pe anumite nopți de divertisment, combinate cu punctul de vedere peste Split, trăiesc în timp ce se bucură de cina este o experienta care nu trebuie ratat. Bacul este la 10 minute distanță în cazul în care există o mulțime de opțiuni pentru a vizita alte insule în largul coastei Split, cum ar fi Brac și Hvar. Terminalul de autobuz se află vizavi de feribot în cazul în care există mai multe rute către alte destinații, cum ar fi Zagreb & Dubrovnik, & un serviciu de transfer de la Aeroportul Split. Autobuzele locale de a rula în cazul în care se află piața Green. Există o dimensiune bun supermarket jos la apartament, care a fost o binecuvântare și un scurt pas departe ai un brutari, restaurante, alte supermarket-uri si o farmacie. Gazdele apartament au fost absolut minunat și într-adevăr a mers în plus că mila ... vă mulțumesc Antonela Miran, familia si prietenii pentru a face sa ma simt atat de binevenit .... ai făcut mea ședere una specială și nu pot să aștept să reve

Recomandat pentru : Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Antonela Čmrlec Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartament Riva listare a fost vizualizat de 51021 ori de la 01.04.2014.