Apartament Gabrijela Split - Regiunea de Split

preț de la LEI 2.721 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Split și regiunea Regiunea de Split!
Descriere detaliata

Apartament Gabrijela acoperă 110 mc la primul etaj al casei pe Brda. Acesta este situat lângă stația de autobuz care vă va duce în centrul orașului sau pe cea mai apropiată plajă pentru 5 până la 10 minute. Apartamentul este perfect pentru grupuri sau familii cu copii. Se compune dintr-o cameră de zi mare, care este conectată cu bucătărie și sufragerie, 3 dormitoare, 2 băi și 2 balcoane. Prima cameră cu un pat dublu are o baie cu duș în cameră, cealaltă cameră este căsătorită, iar a treia cameră are două paturi de o persoană. Apartamentul are, de asemenea, o canapea extensibilă pentru două persoane în camera de zi. Balconul oriental cu masă și scaune este ideal pentru distracția de vară cu grătar electric și divertisment în timpul nopții de vară. Bucătăria este complet echipată cu aparate și vase. Internet și smartTv cu satelit, precum și utilizarea mașinilor de spălat și a mașinilor de spălat vase sunt incluse în preț. În fața apartamentului există un magazin și o brutărie. Centrul Kaufland se află la 5 minute de mers pe jos și există un birou de schimb valutar. Mall of Split este la 1 km distanță.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata se poate face în apartament sau prin plată în contul proprietarului. Plata în avans se face în avans și reprezintă 30% din rezervare. Plecare până la ora 10:00 Sosire de la 15 la 16:00, în funcție de disponibilitatea facilității. Spațiile sunt permise. Zgomotul este permis între orele 23.00 și 07.00. Fumatul nu este permis în incinta facilității. Animalele nu sunt permise.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 3 km
  • Plajă: 3 km
  • Centru: 3 km
  • Alimentara: 20 m
  • Restaurant: 100 m
  • Farmacie: 200 m
  • Banca: 200 m
  • Oficiu poştal: 200 m
  • Staţie de gaz: 1 km
  • Staţie de autobuz: 3 km
  • Gară: 1.5 km
  • Aeroport: 14 km
Tip plajă
Plajă cu nisip,
Extra oferta
Prețul include toate lenjeria de pat și prosoapele, prosoapele mari și mici, șamponul, gelul de duș, săpunul manual, hârtia igienică, detergentul pentru mașinile de spălat vase, vasele de spălat vase, praful de spălat, utilizarea vesela și vasele de gătit. În apartament aveți, de asemenea, fier, uscător de păr, filtru de cafea, prăjitor de pâine, cuptor cu microunde și filtru de cafea și mixer. Un autobuz urban care oprește în fața apartamentului vă duce în toate locurile importante pentru 5-10 minute. Apartamentul este foarte spațios și vă permite să vă simțiți acasă fără a fi nevoie să vă purtați bagaje inutile. Ideal pentru o vacanță și bucurați-vă de o petrecere cu familia sau prietenii departe de zgomotul din centrul orașului Split. Parcare gratuită în fața apartamentului este o comoditate suplimentară.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Gabrijela
Marina Djirlić Lunić Publicitate de la 2018
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană,
Apartament Gabrijela listare a fost vizualizat de 14792 ori de la 25.07.2018.