Apartament FilipanSelce - Kvarner

preț de la LEI 2.478 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Selce și regiunea Kvarner!
Descriere detaliata

Complet echipate și modern apartament într-o zonă liniștită din Selce. Apartamentul este la etajul al doilea, cu vedere frumoasă la mare. Utilizatorii au opțiunea de a utiliza grădina amenajată cu pergola, gratar, cabină de duș în aer liber și zonă de plajă și teren de sport mai mici. parcare securizată cu utilizatorii de apartamente într-un curte închisă.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata 20% în avans pentru rezervare, restul la sosirea în prima zi. Check-in mai devreme de ora 15:00. Plecare la ora 10:00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 300 m
  • Plajă: 300 m
  • Centru: 300 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 200 m
  • Farmacie: 300 m
  • Banca: 300 m
  • Oficiu poştal: 300 m
  • Staţie de gaz: 2 km
  • Staţie de autobuz: 300 m
  • Aeroport: 30 km
  • Activităţi sportive: 10 m
  • Disco club: 300 m
  • Parcul Național: 150 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Putem organiza excursii cu barca. Închiriere / utilizarea de biciclete.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Filipan
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 5 opinii
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, Iulie 2019
Loc ideal pentru o vacanță fără griji!

Soțul meu și cu mine și doi copii mici petrecem vara pentru prima dată în Selce. Dacă există o oportunitate, ne vom întoarce în siguranță. Pentru noi a fost minunat. Am ajuns acasă și nu am vrut să mergem acasă. Casa se află pe un deal, într-o locație convenabilă, liniștită, aproape de un mic magazin. Apartamentul este spațios, ordonat, curat și echipat de la A la Z. Totul este mare pentru noi, iar copiii au avut mai mult decât suficient conținut și spațiu pentru nebunii lor. Terasa mare, cu vedere la mare, este locul unde ne-am bucurat de umbra naturală până după amiază și din nou seara, fără țânțari. În curte există o masă cu masă, grătar, jacuzzi, teren de baschet, pentru fiecare, ceva. Totul era închis de un gard înalt, cei mici puteau alerga nepăsător și se pot bucura de apartament și de aer liber. Plajele (nisip, beton, rugăciune ...) sunt la doar câteva minute de mers și, datorită gazdei, am avut ocazia să facem o plimbare cu barca pe plajele mai puțin accesibile și către insula vecină Krk. Cât despre gazdă ... el și familia sa sunt foarte amabili și de ajutor și totuși discret. Nici măcar nu le vezi și ai de toate! Nu ne-am fi dorit mai bine. Oh ... a fost minunat. Recomandat tuturor - tineri, bătrâni, cu și fără copii. Toată lumea! Mulțumesc pentru tot!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Trebnje, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Filipan, Iunie 2019
Apartament superior și împrejurimi

Am rămas în apartament în a șasea lună și a fost cel mai bine echipat apartament și gazdele ne-au oferit cea mai mare ospitalitate aici de când eram în Selca. Venim la Selce pentru al treilea an pentru că suntem aproape de plajă. Apartamentul este echipat cu tot ce ai nevoie, există un filtru de Smoothie, un mixer și câteva lucruri foarte utile (de ex .: autobuze etc.), astfel încât am adus prea multe lucruri de care nu aveam nevoie pentru că noi toate găsite în apartament. Și majoritatea dintre noi ne-au plăcut camerele pentru copii, doar că le-au plăcut la locul de joacă. Există, de asemenea, un climat bun în fiecare cameră și a fost minunat, o vedere la balcon și întregul apartament a fost fenomenal. Chiar și astăzi, fiul nostru cere adesea marea. Vă recomandăm un apartament tuturor celor care doresc pace și familiilor cu copii, deoarece există multe lucruri pentru copiii din apartament. Încă o dată, vă mulțumim pentru o ședere plăcută, cu siguranță vom reveni. Bună ziua familiei filipineze; vă dorim un sezon plăcut și o mulțime de oaspeți mulțumiți. Natasa

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Celje, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Filipan, August 2017
Casă de vacanță perfectă

Apartament foarte curat și modern, cu decor frumos, la etajul 2, cu balcon mare și vedere la mare. Sunt totul și multe altele! Sunt disponibile biciclete, în afara terenului de baschet, duș solar, grătar, mobilier de grădină acoperit, cu toată intimitatea. Proprietarii sunt foarte amabili și conformi! Magazinul (Konzum) și piața se află la distanță de mers pe jos (4 minute) în centrul orașului Selce. Există, de asemenea, aproximativ 4 minute până la cea mai frumoasă plajă din Selce. Recomand! Ne-am bucurat de acest loc foarte mult!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Hrvoje Filipan Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartament Filipan listare a fost vizualizat de 36419 ori de la 10.08.2016.