Apartamente MojcaSelce - Kvarner

preț de la LEI 1.731 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Bine 3/5
Descriere detaliata

Apartamente complet mobilate și modern, într-o zonă liniștită din Selce, cu o priveliște frumoasă a insulei Krk și Kvarner. Facilitatea este situată la 3 minute de centru, care oferă o varietate de facilități: bancă, oficiu poștal, farmacie, magazine, baruri, restaurante ... Există o curte mare și o zonă de parcare în cadrul proprietății. Animalele de companie sunt binevenite. Apartamentul BLUE este situat la mansardă și oferă tot confortul apartamentului. Sunt disponibile aparate de bucătărie (frigider, congelator, mașină de spălat vase, cuptor, cuptor cu microunde ...). Pe balcon există un mobilier de grădină și 2 șezlonguri. Apartamentul RED se află la etajul al doilea și oferă tot echipamentul pentru a vă petrece plăcerea în vacanță. Sunt disponibile aparate de bucătărie (frigider, congelator, mașină de spălat vase, cuptor cu microunde ...), Pe balcon există un mobilier de grădină și 2 șezlonguri. Apartamentul SIVI este situat la etajul al doilea, are o bucătărie mai mică cu aparate de bucătărie pentru o ședere plăcută (frigider, congelator, mașină de spălat vase, cuptor cu microunde ...) și o cameră. Pe balcon există un mobilier de grădină și 2 șezlonguri.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Rezervările apartamentelor se efectuează prin plata avansului în valoare de 30% din prețul total al contractului în contul bancar al proprietarului instalației. Restul de 70% din suma contractată este plătită în numerar la sosirea în apartament. În timpul unei șederi mai scurte de trei zile, prețul crește cu 30%. La sosire, trebuie să depuneți documente personale (pașaport / pașaport) la biroul de turism și la PU. Ora de sosire în apartamente este după ora 16:00. Ora plecării de la apartament este până la ora 10:00. Animalele de companie sunt binevenite, deoarece suntem proprietarii câinilor, un ciobanesc german pe nume Rex. Pentru toate informațiile suplimentare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail sau telefon. Taxa de ședere este inclusă în preț
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 300 m
  • Plajă: 300 m
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 200 m
  • Farmacie: 200 m
  • Banca: 200 m
  • Oficiu poştal: 200 m
  • Staţie de gaz: 2 km
  • Staţie de autobuz: 100 m
  • Gară: 40 km
  • Aeroport: 30 km
  • Port: 200 m
  • Activităţi sportive: 200 m
  • Disco club: 2 km
  • Casino: 2 km
  • Parcul Național: 70 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Există o barcă mică în posesia noastră, cu care ne putem retrage pe unele dintre plajele mai mici, izolate, care se întind în jurul Selca și Novi Vinodolski sau într-un golf ascuns de pe insula Krk (până la 4 persoane). În acest caz, trebuie să luați toate facilitățile pentru o ședere plăcută pe plajă (băutură rece și pungi alimentare, umbrelă ...) deoarece nu există facilități de catering în aceste locații. Întoarceți-vă prin întâlnire. Drumul de coastă care leagă Selce de Crikvenica, Dramalj și Jadran oferă o plimbare ideală sau un traseu de ciclism de familie, întrucât diferențele de înălțime sunt minime. Dacă veniți cu bicicleta, îl puteți salva în siguranță în garajul nostru. Ideale sunt și trasee pentru mersul pe jos de dimineață la mare sau o călătorie mai dificilă prin pădure.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Mojca
Comentarii
Bine 3/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Linz, Austria
Dezastru (1/5) A rămas în A4+1, Iulie 2021
Dezastru

Doamna ne-a întâmpinat frumos, dar bărbatul ei a ieșit și a început să ne insulte și să ne spună „proști bosniaci, iată un grătar aici ca să vă coaceți kebaburile”, și a vrut să se bată și să cheme poliția.

Recomandat pentru : Turistii fara o masina,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Stuttgart, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A2+1, August 2021
Laudă

Doamna Milena, o persoană minunată care ne-a întâmpinat amabil și plăcut, apartamentul este curat, ordonat și modern echipat. Tot ce aveți nevoie pentru o vacanță. Plajă Aproape doar 5 minute de mers pe jos .. deoarece am fost întâmpinați de gazde, așa că am fost întâmpinați cu căldură. Voi fi fericit să mă întorc aici vara viitoare.

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Milena Saković Publicitate de la 2018
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Slovenă, Poloneză, Rusă,
Mai multe despre proprietar

Dragi oaspeți, va fi marea mea plăcere să vă întâmpinăm acasă, să petreceți o vacanță plăcută în micul nostru sat. În timpul călătoriilor, drumeției și aterizării am acumulat multă experiență în relația gazdei cu oaspetele și invers, ceea ce mă ajută să folosesc experiențele și să le fac și mai bune pentru tine și pentru mine. Cu stimă a ta Gazda ta Mojca

Apartamente Mojca listare a fost vizualizat de 73896 ori de la 21.06.2018.