Apartamente ZecSelce - Kvarner

preț de la LEI 1.363 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 7 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentele Zec sunt situate în partea veche și liniștită a frumosului oraș de coastă Selce. Sunt in imediata apropiere a tuturor facilitatilor importante (plaja, centru, magazin, farmacie), la o distanta de aproximativ 300 de metri sau la 3-4 minute de mers pe jos. Deși situată în centrul orașului vechi, casa are propriile locuri de parcare incluse în preț, pentru apartamentele ID70306 și ID76925, iar pentru apartamentele ID70304 și ID5213 parcarea este posibilă în parcarea publică gratuită din apropierea casei (50m) sau de-a lungul străzii.Se asigură accesul în apartamente pentru descărcare și încărcare bagaje. Fiecare apartament este curatat si dezinfectat de catre agentia de curatenie in tura de oaspeti. Fiecare apartament are o intrare separată. Apartamentele sunt complet echipate, au aer condiționat, TV prin satelit și Internet-WIFI gratuit. Au tot ce ai nevoie pentru o vacanta placuta si relaxanta. Apartamentele sunt destinate exclusiv nefumătorilor, animalele de companie nu sunt permise. Vă dorim un sejur plăcut în apartamentele noastre!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Depozit in momentul rezervarii 30% in cont, confirmare prin "voucher de rezervare". Rezervările fără avans plătit nu vor fi înregistrate. Dacă există o programare gratuită, se pot rezerva sejururi mai scurte de 7 nopți cu acord prealabil. În acest caz, se percepe un cost suplimentar de curățenie și dezinfecție de la agenție de 70 EUR. Plata sumei integrale la sosire si inainte de a intra in apartament in numerar sau in avans in cont cu confirmarea platii. Pat suplimentar pentru apartament ID: 70306, se plătește o sumă suplimentară de 15 EUR pe noapte. Intrarea în apartament în ziua sosirii este de la ora 15.00. Părăsirea apartamentului în ziua plecării este până la ora 10. Nu este permisă utilizarea propriilor dispozitive electrice de 220V (cu excepția încărcătoarelor pentru telefoane mobile și tablete) (ex. grătar electric, aragaz, încălzitoare, ventilatoare,...). Toate daunele cauzate de manipularea necorespunzătoare sau comportamentul iresponsabil dincolo de instrucțiunile din cartea Casei vor fi taxate de oaspete.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Politica de anulare
Posibilitatea de returnare a avansului cu anulare scrisă prin e-mail cu cel puțin 15 zile înainte de data rezervată de sosire. Nu sunt posibile anulări telefonice sau orale.
Distante
  • Mare: 300 m
  • Plajă: 300 m
  • Centru: 400 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 300 m
  • Doctor: 200 m
  • Farmacie: 300 m
  • Banca: 2 km
  • Oficiu poştal: 300 m
  • Staţie de gaz: 3 km
  • Staţie de autobuz: 2 km
  • Aeroport: 25 km
  • Port: 5 km
  • Activităţi sportive: 1 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Selce a fost chiar declarat de 4 ori cel mai organizat loc turistic din Kvarner și a primit premiul - „Floarea albastră” ca fiind cel mai organizat loc de pe Marea Adriatică? Selce, un orasel mic, modest, candva casa pescarilor si zidarilor, iar astazi un loc colorat pentru o vacanta de neuitat Un cadou de bun venit este inclus in pret pentru dragii nostri oaspeti. În cooperare cu alți furnizori de servicii din Selc, este posibil să se organizeze conținut suplimentar la cerere. În oferta orașului Selce, oaspeții pot alege activități recreative precum drumeții, ciclism, școală de scufundări, pescuit în grup, excursii de o zi în apele Kvarner sau se pot bucura de plimbări minunate de dimineață și de seară de-a lungul coastei până la orașul Crikvenica. , cu care Selce este conectat printr-o plimbare plăcută de 20 de minute. Fiecare apartament are propria carte – „Cartea casei” cu instrucțiuni detaliate de utilizare, regulile casei și informații utile pentru turiști.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Zec
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 7 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Slavonski Brod, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2, August 2023
Felicitări, asta se vede rar!

Amabilitatea, ordinea, disponibilitatea sunt doar cateva dintre complimentele care pot fi facute gazdei, cat si apartamentului. Foarte îngrijit și totul este foarte aproape! Ne revedem cu siguranță

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Apartamente Zec

Stimate domnule Mrvelj, Vă mulțumesc foarte mult pentru comentariu și evaluare. Ne bucurăm cu adevărat că v-ați distrat în apartamentele noastre. Va fi o mare plăcere dacă vii din nou. Vă dorim toate cele bune!

Zrnovci , Republica Macedonia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iulie 2023
O sugerăm tuturor

Apartament frumos, îngrijit și curat. Gazdele sunt foarte ospitaliere. Toate laudele și recomandările. Selce este un loc frumos pentru relaxare

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Turistii fara o masina,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
KOPRIVNICA, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2, Iulie 2023
Apartament A2

Felicitari gazdei! Totul a fost respectat conform acordului, gazda face tot posibilul sa te intalneasca, este mereu disponibil. Cazare perfectă pentru două persoane cu vedere frumoasă la mare și împrejurimi. Este si foarte aproape de plaja si de centru, totul este la indemana. Apartamentul este curat si ordonat!

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Apartmani Zec Publicitate de la 2021
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Ne dorim ca oaspeții noștri să petreacă un timp plăcut și de calitate cazând cu noi și pe frumoasa coastă croată. Dragi oaspeți, bine ați venit!

Apartamente Zec listare a fost vizualizat de 35313 ori de la 07.07.2021.