Apartamente LovelySenj - Kvarner

preț de la LEI 865 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Senj și regiunea Kvarner!
Descriere detaliata

Casă de familie cu o vedere frumoasă la mare, insule, Senj și turnul Nehaj este formată din 5 apartamente. Avem o capacitate totală de 19 persoane și la doar 500 de metri de plajă și oraș. Apartamentele sunt mobilate modern și complet echipate; aer condiționat, wifi, televizor lcd, bucătăriile sunt echipate cu aparate de cafea, cuptoare cu microunde, ceainice, frigidere cu congelator ... Nu sunt taxe suplimentare pe durata sejurului, inclusiv taxe turistice, utilizarea aerului condiționat, wifi, parcare ... De asemenea , două terase de aproximativ 200m2 vă vor asigura să vă bucurați de plajă, de grătar și de ședere afară. Fiecare apartament are o masă și scaune separate și un grătar în comun. Parcarea gratuită este oferită în fața casei. Posibilitatea de a folosi mașina de spălat și uscătorul la cerere (contra cost). Orașul Senj este unul dintre cele mai vechi orașe din nordul Adriaticii și este cunoscut pentru istoria sa extrem de bogată și turbulentă.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Rezervări disponibile cu o plată în avans de 20% din rezervare. Ora sosirii de la ora 14:00 și plecarea până la ora 10:00 sau în conformitate cu acordul și nevoile oaspetelui.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 500 m
  • Plajă: 500 m
  • Centru: 500 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 300 m
  • Doctor: 500 m
  • Farmacie: 400 m
  • Banca: 400 m
  • Oficiu poştal: 400 m
  • Staţie de gaz: 300 m
  • Staţie de autobuz: 500 m
  • Gară: 70 km
  • Aeroport: 60 km
  • Activităţi sportive: 400 m
  • Disco club: 400 m
  • Parcul Național: 75 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
O mașină de spălat și un uscător sunt disponibile pentru utilizarea la etajul 2 al casei, la un cost suplimentar. Efectuăm spălare și uscare pentru dvs. și este necesară o notificare cu 24 de ore în avans. Prețul este de 5 EUR pentru spălare (detergent și balsam inclus) și 5 EUR pentru uscarea rufelor.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Lovely
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 6 opinii
zg, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, August 2021
Apartament grozav și gazde!

Apartament grozav și gazde!

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Karlovac, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, Februarie 2020
Apartamente minunate

Cazare excelentă, gazde prietenoase și apartamente îngrijite. Orasul frumos frumos.

Recomandat pentru : Vacante active, Familii cu copii mai, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Varaždin, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, August 2017
salut

Imagini corespunzătoare de anunț. Curat și ordonat. Toate aparatele sunt de lucru, am fost primiti cu lenjerie de pat și prosoape curate. O vedere frumoasă și o terasă mare. Plaja se află la o plimbare de 5 minute în jos. Problema pentru cărucior conduce la plajă, o parte are o mulțime de scări, iar cealaltă cale este o mulțime de trafic, dar este un pic ciudat. mare curată și plajă amenajată (duș, cafenea, restaurant, trambulină pentru copii (10kN 5 minute în acest sezon), bărci cu pedale ...). O parte a plajei este o parte concretă a pietrișului (aduce papucii pentru înot). O alta plaja este un pic mai departe și aveți nevoie de o mașină. Are loc de parcare ușor accesibil, dar din nou, o mulțime de pași spre mare. Centrul este aproape de o mulțime de restaurante mici și drăguț. Dacă sunteți în formă și ca să meargă perfect.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Lidija Kalanj Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană, Spaniolă, Franceză, Cehă, Slovaca, Maghiară, Slovenă, Poloneză, Rusă, Olandeză, Daneză,
Mai multe despre proprietar

Familia Kalanj vă oferă cazare în apartamente frumoase, cu o vedere frumoasă la mare, oraș și turnul Nehaj. Mulți ani de turism sunt un semn al calității noastre și o garanție a vacanței dvs. plăcute în apartamente LOVELY SENJ. Bine ati venit!

Apartamente Lovely listare a fost vizualizat de 55588 ori de la 20.01.2014.