Apartamente DominaSevid - Regiunea de Split

preț de la LEI 990 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Sevid și regiunea Regiunea de Split!
Descriere detaliata

Apartamentul este situat la parterul unei case doar la 50 m de mare. Se compune dintr-un dormitor dublu, iar în camera de zi canapeaua este transformată într-un pat pentru încă două persoane . Este dotată cu o bucătărie completă, inclusiv o mașină de spălat vase, iar în baie există o mașină de spălat vase. Wi-fi este gratuit, televizorul plat plat este capabil să vizioneze în jur de 50-60 de programe. Facilitatea este dotată cu aer condiționat (aer condiționat). Pe terasă există o masă cu scaune și un loc cu două locuri pentru o ședere mai confortabilă în aer liber și o vedere spre o grădină unde oaspeții înșiși pot folosi legumele disponibile în timpul sejurului (roșii, piper de salată, smochine ...). un șemineu mare poate prepara în mod liber mese din grătar. Parcarea este lângă obiect (casa cu două apartamente private închiriate) Gazda este situată într-o unitate din apropiere și este întotdeauna la dispoziția oaspetelui

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Cazarea se plătește la sosire, cu excepția plății primei zile de cazare (plata în avans), care trebuie plătită prin cont bancar (acest lucru este confirmat de rezervare). Sosirea la apartament este de la ora 15.00 și în ziua plecării este recomandabil ca oaspeții să părăsească apartamentul până la ora 10.00 pentru a se putea pregăti pentru oaspeții următori)
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 50 m
  • Plajă: 50 m
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 200 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Domina
Denisa Dolić Publicitate de la 2019
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Apartamente Domina listare a fost vizualizat de 16813 ori de la 13.03.2019.