Apartamente Villa RenataSevid - Regiunea de Split

preț de la LEI 990 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Sevid și regiunea Regiunea de Split!
Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
În ceea ce privește plata, este necesară o plată în avans. Iar ora de sosire și plecare este programată. Cu unitatea de cazare ai o băutură binevenită. Sunt disponibile scaune de punte și umbrele. Apartamentele sunt dotate cu tot ce vă așteaptă. În timpul șederii, vă ducem într-o excursie cu barca în loc și, dacă doriți, înotați în vechiul oraș Trogir, care este protejat și de UNICEF. La intalnire vom veni dupa tine dupa baie. În vechiul Trogir este o plajă de nisip ideală pentru copii sau jocuri cu nisip. De asemenea, facem cinste cu un singur meniu cu pește. Sper să te vedem și să te aștept.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 10 m
  • Centru: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Farmacie: 2 km
  • Oficiu poştal: 2 km
  • Staţie de autobuz: 20 km
  • Aeroport: 2 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Casa este situată într-o parte liniștită din Sevid. Se compune din patru din aceleași apartamente cu suprafață în aparență. Acestea sunt situate lângă mare, astfel încât de la balcon există o priveliște frumoasă asupra mării și a insulelor. În fața apartamentului nu există niciun drum, astfel încât să fie în siguranță pentru copii. Lângă apartamente este o plajă de beton cu trepte pentru a intra în mare, iar la aproximativ 30 de metri se află o plajă cu pietricele. Oaspeții au, de asemenea, o parcare mare. În spatele apartamentului se află două grătare, cu mese și scaune, iar această terasă are vedere la mare. De asemenea, aveți opțiunea de un duș exterior și datorită apropierii de mare vă puteți bucura de costume de baie toată ziua. Nu vă rămâne altceva decât să ne vizitați și să petreceți o vacanță liniștită departe de agitația gazdelor prietenoase. Te așteptăm!
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Villa Renata
Renata Vidović Publicitate de la 2020
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente Villa Renata listare a fost vizualizat de 9166 ori de la 02.02.2020.