Apartamente JosipaŽaborić - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 1.238 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentul lui Josipa este situat într-un orășel din Morinjska zaljev, unde vă puteți bucura de mare, de soare și de sunetele greierilor. La doar 10 km, puteți explora istoria bogată și moștenirea culturală a orașului Šibenik. Apartamentul este format dintr-un dormitor cu 3 paturi, un living cu o canapea care poate fi transformata intr-un pat suplimentar, o bucatarie mica cu sufragerie si o baie. In fata, se afla o terasa de 15 m2 decorata cu flori si verdeata, si o gradina mai mare cu parcare pazita.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Se plătește un avans în valoare de 30% din suma totală, iar restul la sosire. Ora ideală de sosire este 14:00, iar ora de plecare este 10:00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Rambursarea avansului în caz de anulare cu 30 de zile înainte de sosirea convenită.
Distante
  • Mare: 50 m
  • Plajă: 50 m
  • Alimentara: 2 km
  • Restaurant: 2 km
  • Doctor: 10 km
  • Farmacie: 6 km
  • Banca: 7 km
  • Oficiu poştal: 6 km
  • Staţie de gaz: 7 km
  • Aeroport: 40 km
  • Parcul Național: 15 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Josipa
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Vinkovci, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, August 2023
Super

Apartament de calitate excelenta, dispune de tot ce ai nevoie pentru cazare, parcare proprie Ordonat si curat Aproape de plajă, iar în împrejurimi, puteți ajunge cu mașina la alte plaje Proprietari placuti si primitori, care din nou nu deranjeaza oaspetii Recomandare

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Multumesc pentru comentariu

Antonio, mulțumim pentru comentariul tău frumos. Mă bucur că te-ai bucurat de fiecare zi din vacanța ta alături de noi. Îți dorim toate cele bune ție și Iva ta. Salutări și vino din nou să ne vizitezi.

Zagreb , Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iulie 2022
Excelent

Cu siguranta il recomand din mai multe motive. Apartament frumos, bine echipat și foarte curat, grădină frumoasă, aproape de plajă, care are mult potențial dacă comunitatea locală se blochează, literalmente la câțiva pași. Ideal pentru odihnă liniștită și relaxare, în special cu copiii. Aproape de diverse facilități, cafenea pe plajă cu prețuri decente. În general, ne-am bucurat de vacanță.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Ljubljana, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iulie 2022
Apartament Josipa

Locație excelentă pentru toți cei care își doresc liniște. Locația apartamentului este excelentă, deoarece plaja este chiar lângă el, dar este singura plajă. Există și un bar chiar pe plajă, unde oferă și înghețată. Cu mașina, puteți ajunge în orașul vecin Žaborić și în aproximativ 5 minute până la Brodarica, care se află chiar lângă acesta. Proprietarii sunt foarte amabili, iar apartamentul are tot ce ai nevoie.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Multumesc pentru comentariu

Doamnă Anastasia, vă mulțumim pentru comentariul frumos pe care l-ați scris în timpul șederii la noi Vă dorim familiei dragi o continuare și mai frumoasă a șederii dumneavoastră în Dalmația.

Josipa Šarić Publicitate de la 2021
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente Josipa listare a fost vizualizat de 20783 ori de la 17.09.2021.